Hartie igienica

Lista articolelor despre hartie igienica pe AflaCum.ro

Articole despre hartie igienica

Citeste cele mai noi articole despre hartie igienica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hartie igienica, pe AflaCum.ro!

Una dintre cele mai comune idei preconcepute este aceea ca un strat de hartie igienica asezat pe colacul de toaleta ne poate feri de contactarea anumitor bacterii si boli. Iata de ce este contraindicat sa facem acest lucru:

In primul rand trebuie sa stiti ca materialul din care este facut un colac de toaleta este de asa natura incat impiedica imprastierea bacteriilor, deci acesta nu reprezinta un mediu propice pentru contactarea vreunei infectii.

In al doilea rand, studiile arata ca germenii din baie se afla tocmai pe hartia igienica, deoarece nimeni nu atinge colacul de toaleta cu mainile, insa cu totii atingem hartia igienica. Datorita faptului ca hartia este absorbanta, aceasta atrage germenii, care provin din toaleta si se risipesc in aer, atunci cand tragem apa.

Cablurile de alimentare se inmultesc pe zice trece in casa omului modern. Cablul de la internet, de la tv, USB, video, audio si lista ar putea continua. Daca nu esti organizat, poti crea o adevarata harababura in locuinta. Cand vei avea nevoie de un cablu mai mult, atunci probabil nu il vei gasi. Sau, la fel de nedorit, vei obtine o increngatura de cabluri.

Daca inca nu esti un tip organizat, e cazul sa te schimbi. Mai ales ca ai o solutie usoara si deloc costisitoare pentru a pastra ordinea printre cablurile tale. Stim, tentatia de a le lasa mereu conectate si vraiste prin casa, fie ca ai nevoie de ele sau nu, e mare! Renunta la comoditate si te vei bucura de toata tehnologia pe care o ai, fara dureri de cap. Ai nevoie doar de niste cotoare de...hartie igienica sau de prosoape de bucatarie!

1. Pregateste cotoarele

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.