Helicobacter pylori, bacterii intestin

Lista articolelor despre helicobacter pylori si bacterii intestin pe AflaCum.ro

Articole despre helicobacter pylori si bacterii intestin

Citeste cele mai noi articole despre helicobacter pylori si bacterii intestin publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre helicobacter pylori si bacterii intestin, pe AflaCum.ro!

Helicobacter Pylori este o bacterie specifica oamenilor, localizata la nivelul mucoasei stomacului, ce provoaca o serie de simptome, precum: balonarea, refluxul esofagian, constipatia, diarea, flatulenta si dureri abdominale acute.

Incidenta infectiei este maxima in primii ani de viata, riscul dobandirii acesteia in timpul vietii adulte scazand exponential. Dupa o evulutie cronica de mai multi ani, poate cauza ulceratii ale mucoasei gastrice sau duodenale. Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, aproximativ jumatate din populatia globului este afectata de Helicobacter Pylori

Cum depistezi bacteria. Daca ai simptomele specifice, prezinta-te la medicul gastroenterolog. Acesta va folosi una dintre urmatoarele tipuri de control:

Helicobacter Pylori este o bacterie specifica oamenilor, localizata la nivelul mucoasei stomacului, ce provoaca o serie de simptome, cum ar fi: balonarea, refluxul esofagian, constipatia, diarea, flatulenta si dureri abdominale acute.

Aceasta bacterie este cauza principala a gastritei, dar poate produce in timp ulcer, migrene, anxietate, depresie si boli cardiovasculare.

Persoanele afectate de Helicobacter Pylori pot fi tratate cu ajutorul antibioticelor, prescrise de un medic specialist. Nu este indicat sa va tratati de unii singuri, daca suferiti de aceasta afectiune.

Una dintre bolile de temut ale zilelor noastre este cancerul gastric.

Aceasta afectiune crunta este produsa de o bacterie localizata la nivelul stomacului. Potrivit medicilor din Franta care au studiat motivul aparitiei canceului la stomac, bacteria Helicobacter pylori reprezinta un factor de risc major pentru dezvoltarea cancerului gastric.

Bacteria de temut, vinovata de cancerul de stomac se preconizeaza a fi prezenta la jumatate din populatia Terrei. Descoperita in anii '90, bacteria Helicobacter pylori a fost inclusa de Agentia Internationala de Cercetari impotrica cancerului in grupa carcinogenilor de clasa I, asociati cu dezvoltarea cancerului gastric la oameni.

Citeste prospectul medicamentului  Helicocin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cu Helicocin este posibila eradicarea Helicobacter pylori din mucoasa gastrica. In consecinta, preparatul este indicat in tratamentul gastritelor cronice acutizate induse de Helicobacter pylori, in combinatie cu un agent antiulceros conventional pentru tratamentul etiologic al recurentelor ulcerului duodenal cronic sau al "bolii ulceroase".

Compozitie: 1 comprimat filmat (oval), contine 750 mg amoxicilina, 1 comprimat filmat (rotund) contine 500 mg metronidazol.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.