Hemoragie, dezechilibru hormonal

Lista articolelor despre hemoragie si dezechilibru hormonal pe AflaCum.ro

Articole despre hemoragie si dezechilibru hormonal

Citeste cele mai noi articole despre hemoragie si dezechilibru hormonal publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hemoragie si dezechilibru hormonal, pe AflaCum.ro!

Hemoragia uterina este o boala care apare ca urmare a unui dezechilibru hormonal.

Alte cauze frecvente vinovate de aparitia acestei afectiuni sunt: stresul, anxietatea, slabirea brusca, anorexia, hipotiroidismul sau sindromul ovarelor polichistice. Femeile aflate in prag de menopauza sunt cele mai predispuse la declansarea hemoragiei uteine, desi boala se poate instala in orice etapa a vietii.

Ginecologii afirma ca femeile aflate la varsta reproducerii sunt afectate de hemoragii disfunctionale, astfel ca adolescentele si femeile de peste 40 de ani se pot confrunta cu aceasta afectiune.

Cresterea in greutate poate fi provocata atat de alimentatie si stil de viata, cat si de anumite dezechilibre ale organismului. Daca ai o dieta sanatoasa si faci sport, dar nu poti scapa de kilogramele in plus, e cazul sa consulti medicul.

Ca element ajutator, iti prezentam o lista de cauze externe ale cresterii in greutate. Ne referim la anumite dezechilibre hormonale.

1. Glandele suprarenale sunt responsabile cu lupta impotriva stresului. Daca esti prea stresat, poate aparea un dezechilibru hormonal, ceea ce va duce la diferite disfunctii. Suprarenalele genereaza, de asemenea, cortizol(hormonul stresului). Un exces al acestui hormon duce la ingrasare.

Oasele rupte sau fracturate necesita ingrijiri medicale imediate, fiind insotite de anumite simptome, ce depind de severitatea fracturii si de modul in care s-a produs.

Iata cateva metode de prim ajutor, prin care puteti sa creati confortul victimei unei fracturi de oase, pana la primirea autorului specializat:

Diagnostic timpuriu si tratament:

Starea de soc apare atunci cand in corp nu circula suficient sange si nu exista destul oxigen.

Aceasta poate afecta organele si poate duce chiar la deces, fiind cauzata de anumite traume, atacuri cerebrale, hemoragii, socuri alergice, etc. Iata cum pot fi tratate persoanele aflate in stare de soc:   

In primul rand trebuie sa stiti cum puteti recunoaste simptomele unei stari de soc, inainte de a administra orice tip de tratament. Acestea includ:

TachoSil se foloseste in timpul unei operatii chirurgicale pentru oprirea hemoragiei si etansarea suprafetei organelor interne.

Ce este TachoSil? TachoSil este un burete acoperit cu substantele active fibrinogen uman si trombina umana.

Pentru ce se utilizeaza TachoSil? TachoSil se foloseste in timpul unei operatii chirurgicale pentru oprirea hemoragiei si etansarea suprafetei organelor interne. De asemenea, TachoSil este folosit si ca suport de sutura in timpul interventiilor chirurgicale vasculare. TachoSil se foloseste la adulti, atunci cand tehnicile standard nu sunt suficiente.

Prospect calciu lactic, 500 mg: Hipocalcemii; TBC; rahitism; tetanie; stari hemoragice; hemofilie. Afectiuni alergice (astm, urticarie); sarcina, alaptare. Hipertiroidii. Diabet.

Compozitie: Comprimate continand lactat de calciu 5H2O 500 mg.

Actiune farmacoterapeutica: Este una din cele mai asimilabile saruri de calciu. Are toate proprietatile ionului calciu: actiune hemostatica, remineralizanta; actiune antisoc; antiinflamatorie, anafilactica, diuretica, hipoglicemianta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa