Hemoroizi, fibre hemoroizi

Lista articolelor despre hemoroizi si fibre hemoroizi pe AflaCum.ro

Articole despre hemoroizi si fibre hemoroizi

Citeste cele mai noi articole despre hemoroizi si fibre hemoroizi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hemoroizi si fibre hemoroizi, pe AflaCum.ro!

Desi hemoroizii sunt un subiect tabu, foarte multe persoane se confrunta cu aceasta problema. Iata cum puteti evita aparitia acestora:

Preveniti constipatia, deoarece aceasta este una dintre cauzele principale ale aparitiei hemoroizilor.

Consumati alimente bogate in fibre, cereale integrale si legume cu frunze verzi, care sa va asigure un bun tranzit intestinal si un scaun regulat.

Hemoroizii interni se dezvolta in interiorul rectului, fiind mai rar intalniti decat hemoroizii externi. Aceste dilatatii varicoase sunt adesea nedureroase si nu pot fi observate. Totusi, hemoroizii interni se pot agrava si se pot muta in afara anusului, unde vor provoca durere si disconfort.

Cum sa tratezi hemoroizii interni. Remedii la domiciliu:

1. Supozitoare. Cremele externe nu sunt eficiente imptoriva hemoroizilor interni. Exista, insa, supozitoare destinate acestei probleme. Medicul ar trebui sa-ti prescrie un astfel de remediu. Clee mai cunoscute supozitoare impotriva hemoroizilor interni sunt: a.) Calmol 4 -contine unt de cacao, oxid de zinc si un astringent care ajuta la calmarea si micsorarea hemoroizilor; b.) Preparatul H. Acest supozitor contine fenilefrina pentru a ajuta la strangerea si micsorarea venelor din anus.

Hemoroizii  sunt dilatatii varicoase interne sau externe ale venelor din regiunea rectului. Se manifesta prin dureri si hemoragii. Apar, cu predilectie, la persoanele ce duc o viata sedentara.

Din pacate, hemoroizii ocolesc foarte putini oameni. Circa 75% din populatia planetei sufera sau a suferit de aceasta afectiune. Nu se cunosc, in mod clar,  cauzele declansarii acestei afectiuni. Totusi,  exista cativa factori care favorizeaza aparitia hemoroizilor:

- constipatia cronica;

Citeste prospectul medicamentului Troxevasin, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Varice, hemoroizi, staza venoasa, tromboflebite superficiale; retinita diabetica, aterosceroza si alte afectiuni cu fragilitate capilara (ca medicatie adjuvanta).

Prezentare farmaceutica: Capsule continand oxerutine 0,3 g (cutie cu 30 buc.); gel continand oxerutine 2% (tub cu 40 g).

Citeste prospectul medicamentului Troxevasin, gel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Varice, hemoroizi, staza venoasa, tromboflebite superficiale; retinita diabetica, aterosceroza si alte afectiuni cu fragilitate capilara (ca medicatie adjuvanta).

Prezentare farmaceutica: Capsule continand oxerutine 0,3 g (cutie cu 30 buc.); gel continand oxerutine 2% (tub cu 40 g).

Citeste prospectul medicamentului Ultraproct, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hemoroizi, fisuri anale superficiale, inflamatii rectale.

Compozitie:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Procto-Glyvenol Crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Procto-Glyvenol determina...
Citeste prospectul medicamentului Procto-Glyvenol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hemoroizi interni...
Hemoroizii sunt cele mai neplacute efecte secundare ale sarcinii. Iata cateva modalitati de tratare a acestora: In...
Citeste prospectul medicamentului Hemorsal, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hemoroizi,...
Citeste prospectul medicamentului Hemorzon, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Criza...
Citeste prospectul medicamentului Hemorsal, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hemoroizi,...