Hipoglicemie

Lista articolelor despre hipoglicemie pe AflaCum.ro

Articole despre hipoglicemie

Citeste cele mai noi articole despre hipoglicemie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hipoglicemie, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Glucoza, solutie perfuzabila, Sicomed/Zentiva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Stari de denutritie (alimentatie parenterala, deshidratare, hipoglicemii, hepatopatii infectioase carentiale sau toxice, insuficienta cardiaca, tulburari functionale ale miocardului pe fond anoxic, miocardite, diferite boli infectioase) si intoxicatii (cu barbiturice, morfina, salicilati, mercur s.a.) colaps vascular.

Solutiile hipertone sunt indicate pentru actiunea lor osmotica in hipertensiunea intracraniana (tumori, traumatisme cranio-cerebrale), accidente cerebrovasculare si edemul cerebral (de asemenea, ca diuretice).

Citeste prospectul medicamentului Glucoza, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Stari de denutritie, hipoglicemie, profilaxia si tratamentul cetozei (la denutriti, in diaree, voma); stari de deshidratare fara pierdere de electroliti (solutia izotona); vehicul pentru medicamente in perioada pre- si postoperatorie.

Prezentare farmaceutica: Fiole a 10 ml solutie apoasa injectabila de glucoza 33% si 40% (cutii cu 10 buc.); solutie apoasa perfuzabila de glucoza 5%, 10% si 20% in flacoane de sticla si saci de PVC a 250 si 500 ml.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.