Iarba

Lista articolelor despre iarba pe AflaCum.ro

Articole despre iarba

Citeste cele mai noi articole despre iarba publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre iarba, pe AflaCum.ro!

Gazonul din curtea ta are nevoie in permanenta de atentie si ingrijire. Printre activitatile esentiale pentru o iarba sanatoasa se afla si aerisirea. Daca nu aerisesti sistematic iarba din gazon, aceasta se va distruge incet si sigur.

Ce este aerisirea gazonului. Crearea de canale de aer in gazon. Aerul va circula astfel la radacinile gazonului, permitand dezvoltarea armonioasa a firelor de iarba.

Cu ce se face aerisirea gazonului. Pentru acest proces, ai nevoie de un utilaj special cu lame ascutite care intra in sol la o adancime intre 0,5 si 2 centimetri. Aeratorul, asa cum mai este cunoscut utilajul pentru aerisirea gazonului, costa intre 100 si 400 lei, in functie de calitatea acestuia.

Canabisul este interzis in Romania! Din fericire, nu si uleiul rezultat din aceasta planta. O substanta minune cu proprietati excelente in tratarea si vindecarea anumitor afectiuni. Despre acestea, in cele ce urmeaza.

Ce boli poti trata cu ulei de canabis:

1. Dureri cronice. Uleiul de canabis amelioreaza durerile intense, dar are si un puternic efect anti-inflamator. Putina lume stie ca acest ulei este folosit in cazul pacientilor care sufera de cancer si sunt supusi chimioterapiei.

Daca va place sa va plimbati desculti prin iarba sau sa-i simtiti mirosul proaspat, in diminetile insorite de vara, puteti avea un gazon de invidiat, dupa cum urmeaza:

1. Alegeti tipul de iarba potrivit:  

Informati-va ce tip de iarba se preteaza regiunii in care locuiti. Exista iarba pentru sezonul cald si pentru sezonul rece. Pentru a avea un gazon sanatos este foarte important sa alegeti iarba potrivita.

Ceaiul din iarba de ghimpe sustine buna functionare a prostatei si mentine functia urinara normala la barbatii peste 45 ani.

Ingrediente: ghimpe (Xanthii herba).

Efect: diuretic, antiinflamator, decongestiv, dezinfectant, cicatrizant.

Daca sunteti pasionati de gradinarit, exista o serie de pasi simpli de urmat, indiferent de locatia gradinii pe care doriti s-o incropiti, dupa cum urmeaza:

Stabiliti daca zona aleasa pentru gradina este una potrivita, in ceea ce priveste soarele, umbra, inclinatia terenului sau unghiul de scurgere a apei, in caz de ploi abundente.

Desenati un plan al gradinii de vis, urmand dimensiunile si incluzand elementele aditionale necesare.