Idei afaceri

Lista articolelor despre idei afaceri pe AflaCum.ro

Articole despre idei afaceri

Citeste cele mai noi articole despre idei afaceri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre idei afaceri, pe AflaCum.ro!

Banii reprezinta, ne place sa nu, o necesitate a societatii moderne. Nu esti multumit de job-ul tau? Te-ai saturat sa muncesti pentru altii si sa ai senzatia ca nu evoluezi? Ar fi bine sa te gandesti la dezvoltarea unei afaceri. Iti oferim cateva idei, in acest sens.

1. Foloseste eficient internetul.

- blog - Ai abilitati la scris? Ai putea dezvolta un blog. Alege o categorie de interes care ti se potriveste si cu care consideri ca poti trezi interesul internautilor. Relatiile, zodiile, calatoriile, sportul sunt doar cateva dintre categoriile care vor avea intotdeauna priza la cititori.

Ai un teren agricol de mici dimensiuni si nu esti hotarat ce sa cultivi pe el? Ai putea incerca plante de cultura destinate procesarii. Nu de altceva, dar de pe urma acestora poti obtine venituri frumoase. Este cazul porumbului de floricele(popcorn). Pretul unui kilogram variaza intre 3 si 4 lei.

Cum sa cresti porumbul de floricele:

- tehnologia de cultura este identica cu cea a porumbului obisnuit, diferenta fiind la densitate. Boabele sunt mai mici si au MMB (masa la mia de boabe) mai mica.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.