Iminenta avort

Lista articolelor despre iminenta avort pe AflaCum.ro

Articole despre iminenta avort

Citeste cele mai noi articole despre iminenta avort publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre iminenta avort, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului GYNIPRAL 25 mcg, concentrat pentru prepararea solutiei injectabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tocoliza acuta: Suprimarea travaliului in timpul nasterii in caz de asfixie acuta intrauterina (suferinta fetala), oprirea travaliului inainte de cezariana. In caz de prezentatie transversa, inaintea efectuarii manevrelor de rotatie, in prolaps de cordon ombilical sau travaliu distocic.

Ca masura de urgenta pentru tratamentul pacientelor in ambulator in caz de nastere prematura, inainte de transportarea la spital. Tocoliza masiva: Oprirea travaliului prematur eficient cu angajarea fatului si/sau dilatarea colului uterin. Tocoliza pe termen lung: Prevenirea travaliului prematur cu contractii uterine de intensitate si frecventa crescute fara angajarea capului sau dilatarea colului uterin. Oprirea contractiilor uterine inaintea, in timpul si dupa cerclajul colului uterin.

Citeste prospectul medicamentului Gynipral, comprimate 0,5 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Iminenta de avort si de nastere prematura (in principal pentru continuarea tratamentului perfuzabil).

Compozitie: Fiecare comprimat contine 0,5 mg hexoprenalina sulfat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.