Infectii bacteriene

Lista articolelor despre infectii bacteriene pe AflaCum.ro

Articole despre infectii bacteriene

Citeste cele mai noi articole despre infectii bacteriene publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre infectii bacteriene, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului IMUNOSTIMULATOR BACTERIAN CU CANDIDINA IBC-10 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii cronice bacteriene si micotice, localizate sau generalizate, candidoze ale mucoaselor si manifestari alergice respiratorii si cutanate. Se poate asocia cu antibiotice si antimicotice specifice.

Prezentare: IBC-10 este o suspensie omogena in solutie clorurosodica izotonica 0,85% a 9 tulpini bacteriene partial lizate (Staphylococcus aureus, Staphylococcus albus, Streptococcus viridans, Streptococcus haemoliticus, Streptococcus pneumoniae, Neisseria catarrhalis, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris), inactivate prin caldura, combinata cu antigen dezintegrat de Candida albicans.

Citeste prospectul medicamentului Ephicilin 500 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor bacteriene cauzate de microorganisme sensibile la ampicilina. Infectii ale tractului respirator superior: sinuzite, otite, faringite bacteriene. Penicilina G sau V ramane tratamentul de electie în caz de amigdalita streptococica.

Daca se foloseste ampicilina, durata tratamentului in infectiile streptococice trebuie sa fie de minim 10 zile. Infectii ale tractului respirator inferior: bronsita acuta sau exacerbari acute ale bronsitei cronice. Infectii ale cailor urinare: cistite, pielonefrite. Infectii digestive: enterite cauzate de Salmonella typhi si paratyphi, Shigella. Se recomanda identificarea, prin antibiograma, a germenului patog

Citeste prospectul medicamentului  Clindamycin-MIP 300 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii bacteriene acute si cronice determinate de germeni sensibili la clindamicina (in principal bacterii anaerobe si tulpini sensibile ale bacteriilor aerobe Gram pozitiv, cum sunt streptococii, stafilococii si pneumococii)

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului  Bioclavid si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Produsul Bioclavid este indicat în tratamentul infectiilor bacteriene determinate de microorganisme gramnegative sau grampozitive rezistente la amoxicilina, dar care sunt sensibile la combinatia de amoxicilina/acid clavulanic.

Daca se considera ca aceste microorganisme reprezinta cauza unei infectii, tratamentul cu produsul Bioclavid poate fi inceput inainte de obtinerea rezultatelor antibiogramei. Produsul Bioclavid poate fi indicat in tratamentul urmatoarelor infectii: ORL: otita medie (inflamatia urechii mijlocii); sinuzita acuta. Ale tractului respirator si parenchimului pulmonar: acutizari ale bronsitei acute; pneumonie. Ale rinichilor si tractului urinar. Ale pielii si tesuturilor moi.

Iata care sunt caracteristicile infectiilor virale si ale celor bacteriene si prin ce se diferentiaza acestea:

Infectiile virale

Simptome:

Nafazol, solutie este un medicament prescris in tratamentul local al afectiunilor congestive ale mucoasei rino-faringiene. In caz de infectii bacteriene este necesar un tratament complementar.

Contraindicatii: Hipertensivi (inclusiv glaucom), coronarieni, hipertiroidieni, iar la copii intre 3-7 ani se administreaza diluat.

Reactii adverse: Senzatie locala de uscaciune a mucoasei nazale.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.