Inflamatii, gastrita

Lista articolelor despre inflamatii si gastrita pe AflaCum.ro

Articole despre inflamatii si gastrita

Citeste cele mai noi articole despre inflamatii si gastrita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre inflamatii si gastrita, pe AflaCum.ro!

Gastrita reprezinta o inflamatie acuta sau cronica a mucoasei gastrice, care duce la aparitia de leziuni ce pot avea o evolutie variabila, de la autocicatrizare pana la complicatii grave cum ar fi hemoragia sau perforatia.

Simptomele gastritei sunt urmatoarele:
o Dureri de stomac.
o Stari de greata si voma.
o Disconfort abdominal.
o Senzatie de satietate dupa ingerarea unui cantitati mici de hrana.
o Stari de balonare.

Daca acuzati aceste simptome este indicat sa mergeti la un control medical, pentru a primi un diagnostic corect si un tratament adecvat.

Problemele gastrice nu trebuie tratate cu superficialitate, deoarece complicatiile pot fi grave. Din pacate, frecventa gastritelor a crescut simtitor, in zilele noastre, din cauza alimentatiei nesanatoase.

Cand mananci necorespunzator, atat calitativ, cat si cantitativ, se instaleaza hiperaciditatea. Aceasta poate duce la arsuri stomacale, disconfort in zona stomacului, indigestie sau balonare. Daca viata dezordonata continua, te poti imbolnavi de gastrita sau, mai rau, de ulcer. Daca aceste simptome iti sunt familiare, renunta la cafea si la tutun. Evita alimentele picante, grase sau prajite. De asemenea, muraturile, fructele acre, lintea, fasolea, sfecla, salatele crude, pastele fainoase, ciocolata si sucurile carbogazoase sunt periculoase.

Problemele gastrice trebuie tratate de catre specialist, insa poti incerca sa te insanatosesti si acasa. Iti prezentam un amestec ideal pentru echilibrarea acidului gastric.

O aciditate gastrica scazuta afecteaza grav digestia si absorbtia nutrientilor fara de care organismul nu poate functiona la capacitate optima. Hipoclorhidria(aciditatea gastrica redusa) este asociata cu o multime de alte afectiuni, printre care boala Addison, scleroza multipla, astmul sau tulburarile autoimunitare.

Atunci cand acidul gastric nu functioneaza la parametri normali, fragmentele proteice din hrana sunt incomplet digerate si sunt absorbite in circulatia sanguina, in aceasta stare. Acidul gastric este responsabil si cu distrugerea  microorganismelor nocive, bacteriilor patogene, ciupercilor si parazitilor.

Iata cum poti afla care este nivelul aciditatii gastrice.

Inflamatiile picioarelor sunt cauzate, de multe ori, de retentia de apa. Din pacate, aceasta ar putea insemna ca suferi de o afectiune mai grava, precum o boala renala, guta sau artrita.

Daca acest simptom persista, nu ezita sa consulti medicul. Daca deja ai fost la specialist, iar acesta inca nu ti-a pus un diagnostic, ai putea suferi de deshidratare cauzata de excesul de sare. In exces, sarea se depune in tesut, formandu-se, astfel, inflamatiile.

Cum scapi de inflamatia gambelor

Psoriazis este o afectiune dermatologica cronica care determina dezvoltarea in exces a celulelor de la suprafata pielii.

Boala are cel putin sase simptome dupa care poate fi depistata si afecteaza toata suprafata corporala incepand cu scalpul si terminand cu unghiile de la maini si picioare. Simptomele variaza de la caz la caz.

Aceasta boala de piele afecteaza 2% dintre romani. Daca banuiesti ca suferi de psoriazis, uite cateva semne vizibile cu ochiul liber dupa care poti depista aceasta afectiune de piele.

Citeste prospectul medicamentului Fenilbutazona, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Inflamatii si dureri de natura reumatismala, artroze, periartrite, artralgii, mialgii si nevralgii (sciatica, torticolis); leziuni traumatice inchise; contuzii, entorse, luxatii, clacaj muscular la sportivi, bursite, tendinite, sechele dupa fracturi; inflamatii si dureri de origine circulatorie: tromboze varicoase si hemoroidale externe, sechele flebitice, degeraturi, flebite si periflebite dupa injectii intravenoase; inflamatii de alta natura (intepaturi de insecte s.a.).

Compozitie: Unguentul contine 4% fenilbutazona, 3% camfor, 2% cloroform, 1% mentol si excipienti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Cystinol akut si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Descriere: Cystinol...
Citeste prospectul medicamentului Prenacid si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratamentul inflamatiilor...
Prospect medicament bioparox spray: Bioparox spray este indicat in tratamentul local al inflamatiilor si infectiile limitate ale...