Inghetata paleo, inghetata paleo

Lista articolelor despre inghetata paleo si inghetata paleo pe AflaCum.ro

Articole despre inghetata paleo si inghetata paleo

Citeste cele mai noi articole despre inghetata paleo si inghetata paleo publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre inghetata paleo si inghetata paleo, pe AflaCum.ro!

Doar pentru ca esti la dieta paleo nu inseamna ca nu te poti bucura de o inghetata! Sigur, aceasta nu poate include lactate, ceea ce inseamna ca nu exista smantana in continut, insa , textura cremoasa a inghetatei nu va lipsi. Si asta datorita bananelor! Pentru ca da! Azi, iti prezentam reteta pentru inghetata Paleo cu banane!

Inghetata paleo cu banane. Ingrediente pentru 2-3 portii:

- 3 banane mari si coapte;

Doar pentru ca esti la dieta paleo nu inseamna ca nu te poti bucura de o inghetata! Sigur, aceasta nu poate include lactate, ceea ce inseamna ca nu exista smantana in continut, insa laptele de nuca de cocos plin de grasimi ofera inghetatei paleo o textura cremoasa de care, cu siguranta, te vei bucura. Astazi, iti prezentam reteta pentru inghetata Paleo cu ciocolata.

Inghetata paleo cu ciocolata. Ingrediente pentru 8 portii:

- 2 cutii de 410 ml de lapte de cocos cu continut ridicat de grasimi;

Doar pentru ca esti la dieta paleo nu inseamna ca nu te poti bucura de o inghetata! Sigur, aceasta nu poate include lactate, ceea ce inseamna ca nu exista smantana in continut, insa laptele de nuca de cocos plin de grasimi confera inghetatei paleo o textura cremoasa de care, cu siguranta, te vei bucura. Astazi, iti prezentam varianta clasica a inghetatei paleo, cea cu vanilie.

Inghetata paleo cu vanilie. Ingrediente pentru 6 portii:

- 4 galbenusuri de ou;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.