Intalnire om lup, urs

Lista articolelor despre intalnire om lup si urs pe AflaCum.ro

Articole despre intalnire om lup si urs

Citeste cele mai noi articole despre intalnire om lup si urs publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre intalnire om lup si urs, pe AflaCum.ro!

Intalnirea cu animale salbatice intr-un oras este posibila intr-o gradina zoologica. In libertate, se intampla rar, iar pericolele sunt minore, deoarece respectivele animale sunt, deja, obisnuite cu prezenta omului. In general, aceste interactiuni devin periculoase atunci cand se intampla in mediul natural al animalelor; in paduri, atunci cand omul merge la picnic, sa se plimbe sau sa culeaga ciuperci. Iata cum trebuie sa reactionezi daca , din nefericire, te intalnesti cu ursul, cu lupul sau cu porcul mistret!

Intalnirea cu un urs. Acest urias se teme de om, la fel cum omul se teme de el. Cand te afli in padure, ar trebui sa faci zgomot mai tot timpul(canta, razi, vorbeste tare etc). Astfel, ursul va afla de prezenta ta si nu va calca in acel perimetru. Daca se intampla sa intalnesti un urs, comporta-te ca un pradator, nu ca o prada, pentru a te proteja:

- nu fugi. Miscarile bruste pot provoca atacul animalului, iar ursii ataca foarte repede! Fa incet pasi inapoi;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.