Intestin gros

Lista articolelor despre intestin gros pe AflaCum.ro

Articole despre intestin gros

Citeste cele mai noi articole despre intestin gros publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre intestin gros, pe AflaCum.ro!

Intestinul joaca un rol major in lupta contra bolilor care dau tarcoale organismului uman. Atunci cand aceasta parte a corupului tau nu mai functioneaza la parametri optimi apar niste simptome carora este bine sa le dai atentia cuvenita! Iata despre ce este vorba.

Sapte semne ca intestinul tau sufera:

1. Procesul de cadere a parului se accentueaza. E normal ca podoaba capilara sa cada zilnic, insa nu in cantati prea mari. Daca ti pica parul agresiv si incepi sa suferi de calvitie, trebuie sa iei masuri! Caderea parului este adesea asociata cu stresul, insar expertii medicali au descoperit ca, dincolo de stres, intestinul nostru poate fi, de asemenea, responsabil cu acest proces nedorit. Mai exact, este foarte posibil ca intestinul sa nu mai produca suficienta vitamina B7 sau biotina, compus care previne caderea parului si bolile de piele.

Cancerul de colon afecteaza intestinul gros, situat in partea inferioara a sistemului digestiv si poate fi cauzat de factori genetici, o dieta nepotrivita, precum si de consumul excesiv de alcool si tutun.

Iata care sunt simptomele cancerului de colon:

1. Schimbarile de la nivelul scaunului, precum diareea persistenta, constipatia, sau incapacitatea de a elibera in totalitate intestinul gros.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.