Irbesartan

Lista articolelor despre irbesartan pe AflaCum.ro

Articole despre irbesartan

Citeste cele mai noi articole despre irbesartan publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre irbesartan, pe AflaCum.ro!

Irbesartan Hydrochlorothiazide BMS este folosit la pacientii care au hipertensiune esentiala (tensiune arteriala ridicata), care nu este tinuta sub control in mod adecvat doar cu ajutorul irbesartanului sau hidroclorotiazidei, administrate individual.

"Esentiala" inseamna ca tensiunea arteriala nu este cauzat de nicio alta afectiune. Irbesartan Hydrochlorothiazide BMS nu a fost testat la pacienti cu varsta sub 18 ani.

Ce este Irbesartan Hydrochlorothiazide BMS?

Citeste prospectul medicamentului Irbesartan Hydrochlorothiazide Zentiva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Irbesartan Hydrochlorothiazide Zentiva este un medicament care contine doua substante active, irbesartan si hidroclorotiazida.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Irbesartan Hydrochlorothiazide Zentiva. Documentul explica modul în care Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Irbesartan Hydrochlorothiazide Zentiva.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.