Iritatii

Lista articolelor despre iritatii pe AflaCum.ro

Articole despre iritatii

Citeste cele mai noi articole despre iritatii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre iritatii, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Hemogal, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Arsuri si rani superficiale, eritem solar, iritatii ale pielii.

Dozare si mod de administrare

Indicatii: Acest medicament este recomandat pentru iritatii usoare ale gatului, care nu implica febra, pentru afte orale sau leziuni bucale usoare. El contine un anestezic local si un atiseptic.

Atentie: Acest medicament nu trebuie folosit in urmatoarele cazuri: la copii sub 6 ani; antecedente de alergie la anestezice locale si clorhexidina. In caz de dubiu, consultati medicul sau farmacistul. Acest medicament se va folosi cu prudenta in urmatoarele cazuri (Precautii speciale): Nu se recomanda folosirea extensiva a acestui medicament (mai mult de 5 zile) deoarece aceasta poate determina modificarea echilibrului microbian natural din gat. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor

Compozitie: Clorhexidina digluconat 3 mg; Tetracaina clorhidrat 0,200 mg; Acid ascorbic (Vitamina C), aroma de mac, aroma pulmonal, glicirhizinat de amoniu, rosu aprins A, glucoza, zaharoza. Lista excipientilor care trebuie cunoscuti pentru ca produsul sa poata fi administrat fara risc la anumiti pacienti: Zaharuri: 2,5 g per drajeu.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.