ITunes

Lista articolelor despre iTunes pe AflaCum.ro

Articole despre iTunes

Citeste cele mai noi articole despre iTunes publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre iTunes, pe AflaCum.ro!

Toate aplicatiile dintr-un iPhone se afla pe ecranul de start al telefonului, ele fiind astfel mai usor de accesat.

Iata cum puteti muta icoanele de pe ecranul principal al unui iPhone: 

Aranjati de pe ecranul principal folosind iTunes de pe computer. Pentru a face acest lucru aveti nevoie de versiunea 9 iTunes sau de una mai recenta si trebuie sa va conectati telefonul la computer. Deschideti iTunes de pe computer, selectati iPhone din meniul lateral si dati click pe Applications (aplicatii). Astfel veti putea rearanja icoanele cum doriti.

Aflati cum sa va transferati muzica de pe iPod pe computer, urmarind pasii de mai jos:

Creati un folder pe computer intitulat „iPod Music” sau optati pentru o denumire proprie. Acesta va va permite sa accesati usor fisierele cu muzica, la care doriti sa dati share.

Descarcati SharePod. Acest program este gratuit si are forma unui fisier .zip. Salvati fisierul. Nu optati pentru OPEN sau RUN, in timp ce descarcati programul!

Copiile de rezerva de pe iPad se pot face wireless sau prin iTunes, atunci cand dispozitivul este conectat la un computer.

Puteti restaura sistemul pe iPad, folosind o copie de rezerva anterioara sau puteti instala fisierele de pe vechiul iPad pe unul nou.

Iata cum puteti creea o copie de rezerva a fisierelor de pe un iPad:

Este obligatoriu sa cumparam muzica prin mijloace media legale.

Una dintre posibilitati este Apple iTunes. Puteti folosi acest sofware cu usurinta, pentru a vedea videoclipuri si pentru a asculta fisiere audio, chiar daca aveti sau nu un iPod. Daca acesta din urma ofera portabilitate muzicii si videoclipurilor, iTunes permite cumpararea muzicii din magazine iTunes sau descarcarea de continuturi din alte surse si organizarea videoclipurilor si a fisierelor audio, utilizand un stick de memorie.

Iata cum puteti transfera fisiere iTunes pe un memory stick, pentru a economisi bani:

Toate aplicatiile de pe un iPhone se gasesc in ecranul Home (Acasa).

Acesta face fiecare aplicatie usor de accesat. Daca va aranjati icoanele, in functie de frecventa utilizarii acestora, le veti putea folosi mai usor.

Iata cum puteti schimba icoanele de pe ecranul Home al unui iPhone:

Daca ai un iPad si vrei sa-l folosesti ca spatiu de stocare pentru pozele tale sau pur si simplu vrei sa pui poze pe el pentru a le putea arata si altora, dar nu stii cum sa faci acest lucru, fa pasii urmatori si invata cum!

Conecteaza-ti iPad-ul la calculator/laptop.

Deschide iTunes.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa