Cum va puteti transfera fisierele iTunes pe un Memory Stick?

Cum va puteti transfera fisierele iTunes pe un Memory Stick?

Este obligatoriu sa cumparam muzica prin mijloace media legale.

Una dintre posibilitati este Apple iTunes. Puteti folosi acest sofware cu usurinta, pentru a vedea videoclipuri si pentru a asculta fisiere audio, chiar daca aveti sau nu un iPod. Daca acesta din urma ofera portabilitate muzicii si videoclipurilor, iTunes permite cumpararea muzicii din magazine iTunes sau descarcarea de continuturi din alte surse si organizarea videoclipurilor si a fisierelor audio, utilizand un stick de memorie.

Iata cum puteti transfera fisiere iTunes pe un memory stick, pentru a economisi bani:

- Continuturile unei librarii iTunes ( fisiere audio si video) pot fi puse pe un alt computer, cu usurinta, cu ajutorul unui stick de memorie, dupa cum urmeaza:

1

Deschideti iTunes si cautati iTunes library. Apasati butonul Edit, din bara de meniu. Selectati Preferences si apoi Advanced.

2

Introduceti stickul de memorie in mod corect in computer. De obicei apare o icoana pe bara de sarcini, care anunta ca a fost gasit un nou hardware.

3

Deschideti My Computer, din meniul Start sau de pe desktop, prin dublu click pe icoana sau printr-un click si enter si localizati fisierul Library din preferintele iTunes.

4

Selectati fisierul iTunes library, dati click si trageti-l peste icoana ce anunta prezenta stickului de memorie.

5

Autorizati-va computerul, daca este unul nou, pentru a putea rula continutul cumparat. Folositi meniul Store din iTunes. Astfel puteti, de asemenea, sa retrageti autorizatia vechiului computer, folosind acelasi meniu.

6

Dupa ce v-ati transferat libraria iTunes pe stickul de memorie, puteti sa o transferati pe noul computer. Verificati iTunes library dupa ce ati pus-o pe acesta. Daca nu functioneaza, s-ar putea sa fi uitat sa autorizati noul computer, sa ruleze continuturile cumparate. Daca totul merge bine, va puteti bucura de iTUnes library.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Toate aplicatiile dintr-un iPhone se afla pe ecranul de start al telefonului, ele fiind astfel mai usor...
Toate aplicatiile de pe un iPhone se gasesc in ecranul Home (Acasa). Acesta face fiecare aplicatie usor...
Cortizolul este un hormon steroid produs de glanda suprarenala, impreuna cu adrenalina, ca reactie naturala a organismului...