Cum pot fi mutate icoanele de pe ecranul principal al unui iPhone?

Cum pot fi mutate icoanele de pe ecranul principal al unui iPhone?

Toate aplicatiile dintr-un iPhone se afla pe ecranul de start al telefonului, ele fiind astfel mai usor de accesat.

Iata cum puteti muta icoanele de pe ecranul principal al unui iPhone: 

1

Aranjati de pe ecranul principal folosind iTunes de pe computer. Pentru a face acest lucru aveti nevoie de versiunea 9 iTunes sau de una mai recenta si trebuie sa va conectati telefonul la computer. Deschideti iTunes de pe computer, selectati iPhone din meniul lateral si dati click pe Applications (aplicatii). Astfel veti putea rearanja icoanele cum doriti.

2

Rearanjati icoanele de pe ecranul principal direct pe iPhone. Dati click pe butonul Home (acasa) si tineti degetul apasat pe o icoana de pe ecranul de start. Asteptati ca icoanele sa apara in relief si puteti muta icoana selectata in locatia dorita. Puteti schimba ordinea pricipalelor scurtaturi din Dock din partea de jos a ecranului. Apasati butonul Home pentru a salva modificarile.

3

Mutati icoanele in ecranele de start aditionale. iPhone dispune de 11 astfel de ecrane. Pentru a crea un ecran aditional urmati pasul 2, tragand icoanele selectate spre partea din dreapta a ecranului. Un al doilea ecran principal va aparea si puteti trage icoanele pe acesta. Punctele de de-asupra meniului Dock vor indica numarul de ecrane de start create pe iPhone. Pentru a trece dintr-un ecran in altul treceti degetul de la stanga la dreapta sau atingeti punctele de de-asupra Dock. Punctul iluminat va arata pe ce ecran va aflati. Daca apasati butonul Home veti reveni pe primul ecran principal. 

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Toate aplicatiile de pe un iPhone se gasesc in ecranul Home (Acasa). Acesta face fiecare aplicatie usor...
Un ID Apple este obligatoriu daca vrei sa-ti downloadezi si sa-ti instalezi aplicatii pe iPhone sau daca...
Exista mai multe metode de accesare a unui computer, cu ajutorul unui iPhone. Iata 2 dintre acestea: ...