Ketoprofen, supozitoare

Lista articolelor despre ketoprofen si supozitoare pe AflaCum.ro

Articole despre ketoprofen si supozitoare

Citeste cele mai noi articole despre ketoprofen si supozitoare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ketoprofen si supozitoare, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Ketomag, 100 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Este indicat pentru atenuarea unor sindroame dureroase, pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor reumatice inflamatorii, degenerative si metabolice;

durerea post-traumatica, artrita reumatoida, spondiloartrita seronegativa (spondilita anchilozanta, artrita psoriazica, artrita reactiva), guta, pseudoguta, artoze, reumatism extraarticular (tendinita, bursita, periartrite, scapulohumerale).

Citeste prospectul medicamentului Ultraproct, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hemoroizi, fisuri anale superficiale, inflamatii rectale.

Compozitie:

Citeste prospectul medicamentului Paracetamol, supozitoare pentru sugari si copii sub 3 ani si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Combaterea simptomatica a febrei (peste 38 grade Celsius) de cauza infectioasa. Combaterea simptomatica a durerilor medii (cefalee, nevralgii dentare, sciatice etc.), artralgii nereumatismale, dismenoree, dureri dupa unele interventii chirurgicale, entorse, fracturi, luxatii.

In cadrul indicatiilor de mai sus beneficiaza de preparat in special persoanele cu intoleranta digestiva la salicilati sau de sensibilizare, la derivati pirazolonici.

Citeste prospectul medicamentului Procto Glyvenol Supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Procto-Glyvenol determina diminuarea prompta a simptomelor hemoroizilor (durere, usturime, prurit, tensiune), care apar datorita inflamatiei secundare a regiunii anale.

Activitatea terapeutica a Procto-Glyvenol la pacientii cu hemoroizi este atribuita capacitatii acestuia de a reduce permeabilitatea capilara si de a creste tonusul vascular. In plus, are efect antiinflamator local si actiune antagonista asupra unor substante endogene care au rol de mediatori ai inflamatiei si durerii. Lidocaina continuta de Procto-Glyvenol grabeste atenuarea simtomatologiei.

Citeste prospectul medicamentului Pirorheum® 20, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Inflamatii si algii la nivelul aparatului locomotor, poliartrita cronica (artrita reumatoida); acutizari ale unor afectiuni degenerative ale articulatiilor (artroze), Morbus Bechterew, sindrom scapulo-humeral, sciatalgii, tendinite, sinovite, criza acuta de guta.

Substanta activa: Piroxicam. Pirorheum 20 contine piroxicam, o substanta activa din grupa asa-numitelor analgezice nesteroidiene (antiinflamatoare si analgezice).

Citeste prospectul medicamentului Proctosan Forte, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Tratamentul simptomatic al manifestarilor dureroase si pruriginoase anale, al fisurilor, in special in criza hemoroidala.

Compozitie:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Lizadon, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Colici...
Citeste prospectul medicamentului Ketoprofen SR 200 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Laxamag, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratamentul...
Citeste prospectul medicamentului Indometacin, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Poliartrita...
Citeste prospectul medicamentului Indometacin, supozitoare Europharm si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Hemorzon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Criza hemoroidala...