Laptop vechi

Lista articolelor despre laptop vechi pe AflaCum.ro

Articole despre laptop vechi

Citeste cele mai noi articole despre laptop vechi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre laptop vechi, pe AflaCum.ro!

Daca ai un calculator vechi, depasit de noile cerinte, nu il arunca! Cu doar 25 dolari(aproximativ 108 lei), poti cumpara un program care sa-l transforme intr-un PC performant!

O companie americana a anuntat lansarea unui pachet software, care va face minuni cu PC-ul tau vechi! Pus pe un mic stick USB, acest soft va creste vizibil rapiditatea computerului care pana acum se misca precum un melc!

Pentru 24,99 dolari, stick-ul USB al companiei Xtra-PC ruleaza un sistem complet nou de operare, neafectand datele personale. Noul sistem va permite sa vizionezi filme, sa asculti muzica, sa joci unele jocuri populare si sa folosesti anumite documente.  Softul poate fi utilizat chiar daca PC-ul cel vechi nu mai are hard disk! Cum e posibil? Programul ruleaza direct de pe USB si se instaleaza numai in memoria RAM.

Laptopurile sunt din ce in ce mai populare, deoarece nu sunt doar portabile, ci au ajuns sa aiba aceeasi capacitate ca si computerele clasice.

Exista laptopuri cu procesoare foarte rapide, memorie mare si hard drive-uri extrem de incapatoare – asemenea computerelor cele mai performante. Daca aveti un laptop vechi si doriti sa va cumparati unul nou, iata cum puteti transfera datele de pe primul pe al doilea:

- Cu ajutorul unui CD. Aceasta este o metoda clasica, prin care puteti transfera fisiere. Cd-urile sunt ieftine si foarte rezistente, avand o durata de viata intre 3 si 5 ani si sunt folosite si ca mijloc de stocare a copiilor de rezerva. Inscriptionati informatiile de pe vechiul laptop pe CD-uri si apoi copiati-le pe laptopul nou. Daca doriti sa stocati un numar mare de informatii, intr-un loc, puteti opta pentru DVD-uri.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.