Cum sa faci VECHIUL CALCULATOR sa functioneze ca unul NOU

Cum sa faci VECHIUL CALCULATOR sa functioneze ca unul NOU

Daca ai un calculator vechi, depasit de noile cerinte, nu il arunca! Cu doar 25 dolari(aproximativ 108 lei), poti cumpara un program care sa-l transforme intr-un PC performant!

O companie americana a anuntat lansarea unui pachet software, care va face minuni cu PC-ul tau vechi! Pus pe un mic stick USB, acest soft va creste vizibil rapiditatea computerului care pana acum se misca precum un melc!

Pentru 24,99 dolari, stick-ul USB al companiei Xtra-PC ruleaza un sistem complet nou de operare, neafectand datele personale. Noul sistem va permite sa vizionezi filme, sa asculti muzica, sa joci unele jocuri populare si sa folosesti anumite documente.  Softul poate fi utilizat chiar daca PC-ul cel vechi nu mai are hard disk! Cum e posibil? Programul ruleaza direct de pe USB si se instaleaza numai in memoria RAM.

Sistemul Xtra PC este bazat pe sistemul de operare Linux, sistem de operare open source, deci gratis! Practic, marea schimbare consta in faptul ca Xtra Pc ii ajuta pe utilizatorii obisnuiti, fara mari abilitati tehnice, sa-si puna Linux pe calulatoarele vechi.

In genere, marile companii de computere nu ofera solutii ieftine pentru updatarea calculatoarelor vechi, desi ne sfatuiesc tot timpul sa facem update-uri! De ce aceasta strategie? Simplu: vanzarile s-ar putea prabusi, daca oamenii ar putea tot timpul sa isi transforme vechile calculatorare intr-unele noi!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Laptopurile sunt din ce in ce mai populare, deoarece nu sunt doar portabile, ci au ajuns sa...
Daca sunt folosite timp indelungat, computerele nu mai functioneaza la viteza de odinioara si pot aparea tot...
Daca doriti sa faceti copii ale filmelor preferate, pentru a nu uza prea tare DVD-urile originale, tot...