Cum se transfera datele de pe un laptop vechi pe unul nou?

Cum se transfera datele de pe un laptop vechi pe unul nou?

Laptopurile sunt din ce in ce mai populare, deoarece nu sunt doar portabile, ci au ajuns sa aiba aceeasi capacitate ca si computerele clasice.

Exista laptopuri cu procesoare foarte rapide, memorie mare si hard drive-uri extrem de incapatoare – asemenea computerelor cele mai performante. Daca aveti un laptop vechi si doriti sa va cumparati unul nou, iata cum puteti transfera datele de pe primul pe al doilea:

- Cu ajutorul unui CD. Aceasta este o metoda clasica, prin care puteti transfera fisiere. Cd-urile sunt ieftine si foarte rezistente, avand o durata de viata intre 3 si 5 ani si sunt folosite si ca mijloc de stocare a copiilor de rezerva. Inscriptionati informatiile de pe vechiul laptop pe CD-uri si apoi copiati-le pe laptopul nou. Daca doriti sa stocati un numar mare de informatii, intr-un loc, puteti opta pentru DVD-uri.

- Cu ajutorul unui cablu Cat5, puteti transfera direct fisierele de pe un laptop pe altul. Conectati pur si simplu cablul la un port Ethernet si faceti o legatura de retea, prin control panel. Veti putea, astfel, sa va conectati la noul laptop si sa copiati rapid si eficient datele din vechiul laptop.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai observat ca laptopul sau PC-ul functioneaza mai greoi, inseamna ca probabil trebuie sa “cureti” calculatorul...
Daca ai un calculator vechi, depasit de noile cerinte, nu il arunca! Cu doar 25 dolari(aproximativ 108...
Praful este principalul inamic al computerului tau. Oricat ai incerca sa mentii curat PC-ul, praful tot isi...