Lauda, compliment

Lista articolelor despre lauda si compliment pe AflaCum.ro

Articole despre lauda si compliment

Citeste cele mai noi articole despre lauda si compliment publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre lauda si compliment, pe AflaCum.ro!

Complimentele reprezinta cuvinte de lauda, magulitoare, care au rolul de a transmite o atitudine prieteneasca, de respect, de stima , de consideratie. De multe ori, insa, ne temem sa complimentam, mai ales cand nu cunoastem suficient de bine persoanele cu care intram in contact. Motivul principal? Teama de a nu crea o impresie gresita!

Nu ar trebui sa avem, insa, rezerve atunci cand simtim nevoia de a complimenta. Daca acele ganduri sunt curate, sincere, persoana pe care o lauzi se va simti foarte bine. Sigur ca nu e de dorit sa complimentezi din complezenta sau de nevoie. Ai fi precum un actor intr-un rol care nu i se potriveste. Chiar daca ai simula foarte bine complimentul, e posibil ca persoana vizata sa simta falsitatea(vocea, privirea, gesticularile ar putea trada)

Efectele complimentelor autentice:

Iata cateva sfaturi despre ce puteti face sau  ce puteti spune pentru a flata un barbat:  

Spuneti-i ca este extrem de atragator sau folositi un adjectiv asemanator. Oricarui barbat ii place sa i se faca complimente si sa fie flatat.

Spuneti-i cat de bine stie sa se poarte cu o femeie, adaugand ca multe femei ar vrea sa fie cu el. Visul oricarui barbat este sa fie dorit de cat mai multe femei.

Faceti-i un compliment, prin care sa se simta unic. Fiti cat mai sincere si scoateti-i in evidenta o calitate fizica sau un talent.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.