Limbaj corp

Lista articolelor despre limbaj corp pe AflaCum.ro

Articole despre limbaj corp

Citeste cele mai noi articole despre limbaj corp publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre limbaj corp, pe AflaCum.ro!

Increderea se construieste in timp, mai ales pe baza experientelor reciproce. Uneori, nu-ti ajunge o viata sa cunosti cu adevarat un om. Totusi, cand o persoana intra in viata ta, o poti verifica, pentru inceput, analizandu-i limbajul corpului. Daca respectiva persoana nu a invatat sa disimuleze absolut orice traire, miscarile sale vor trada.

Indiferent de conversatie, oamenii nu pot controla mereu mesajele pe care le transmit corpurile lor. Intelegerea elementelor de baza ale limbajului corporal te pot ajuta sa identifici o persoana rau-intentionata(mincinos/oasa, spre exemplu). Este esential sa poti distinge intre timiditate si rea-intentie, atunci cand citesti limbajul corpului unui interlocutor. Iata cateva limbaje corporale care iti vor arata ca nu trebuie sa ai incredere in persoana respectiva:

Evita contactul vizual sau isi freaca ochii. Miscarea ochilor nu indica intotdeauna faptul ca o persoana minte. Daca observi, insa, ca respectivul/a evita in mod constant contactul vizual, ridicand privirea ba spre stanga , ba spre dreapta, e semn ca nu spune adevarul! Nu confunda, in schimb, privirea lasata cu cea axata in sus(stanga, dreapta)! Oamenii privesc, de obicei, in jos atunci cand incearca sa-si aminteasca ceva. Poti verifica, punanad intrebari despre subiect si cerandu-i sa inverseze povestea. Cei mai multi oameni sunt constienti de aceasta tehnica si incearca sa evite contactul vizual, in primul rand. De exemplu, cei mai experimentati jucatori de poker isi freaca ochii in timpul jocului, pentru a crea miscari naturale. Contactul vizual sanatos se muta in diferite directii in timpul unei conversatii.

Afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi intr-o relatie pentru a aplica cu succes arta seductiei!

Incepeti cu propria persoana. Daca nu aveti destula incredere in voi, ganditi-va ce ati putea schimba in legatura cu aspectul fizic, pentru a fi fericite.

Dati parului mai mult volum, machiati-va si alegeti un parfum adecvat.  

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.