Loterie, loto

Lista articolelor despre loterie si loto pe AflaCum.ro

Articole despre loterie si loto

Citeste cele mai noi articole despre loterie si loto publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre loterie si loto, pe AflaCum.ro!

Loto - un cuvant pe care l-ai auzit macar o data in viata. Impatimit sau nu al jocurilor de noroc, ai fost cu siguranta tentat sa joci macar un bilet. Si nu e greu de inteles de ce tentatia e mare! Jocul loto este extrem de popular, in toate colturile lumii.

Jocul loto are la baza un singur principiu, indiferent de nuantele pe care le ofera: ghiceste numerele! Foarte popular oriunde in lume, jocul s-a extins rapid si la nivel online. Asa s-a ajuns sa poti paria dintr-o tara X pe jocurile Loteriei dintr-o tara Y. Spre exemplu, romanii pot alege(online de pe orice telefon, laptop ori desktop sau din interiorul caselor de pariuri) sa joace in cadrul concursurilor organizate de Loterii precum cele din Grecia, Polonia sau Franta.

Cum sa joci la Loto 6/49. Cel ma cunoscut joc din aceasta categorie in Romania ramane Loto 6/49. Principiul este destul de simplu:

Treci prin fata unei Agentii Loto si te simti deodata norocos sau doar ai auzit ca premiul cel mare s-a reportat din nou, dar nu stii pe ce numere sa pariezi? Iti spunem noi care sunt cele mai folosite “tehnici” de alegere a numerelor la Loterie.

Daca esti genul care doreste sa aleaga cateva numere si apoi sa mizeze intodeauna pe ele poti sa alegi in functie de:

- datele de nastere ale membrilor familiei

Desi jocurile de Loto sunt bazate in intregime pe probabilitate si toti jucatorii au sanse egale, exista unele trucuri care pot spori sansele de castig. Daca v-ati hotarat sa va incercati norocul in sfarsit, iata cateva sfaturi care s-ar putea sa aduca potul cel mare:

– Stabileste-ti o limita de bani pe care sa ii investesti in bilete la Loterie. Spre deosebire de lozuri, unde sansele de castig sunt in general de 1 la 4, la Loto sansele sunt de 1 la cateva milioane.

– Opteaza pentru un sistem de alegere a numerelor la Loterie si ramai la acesta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.