Magazine second-hand

Lista articolelor despre magazine second-hand pe AflaCum.ro

Articole despre magazine second-hand

Citeste cele mai noi articole despre magazine second-hand publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre magazine second-hand, pe AflaCum.ro!

Iata cateva metode prin care puteti obtine rapid niste bani in plus:  

Vindeti niste lucruri de care nu mai aveti nevoie, cum ar fi un instrument muzical vechi, niste CD-uri si DVD-uri sau o colectie de jucarii. Puteti face acest lucru la piata de vechituri, le puteti vinde unor magazine second-hand sau puteti apela la site-uri de Internet de profil.

Vindeti produse facute manual (bratari, coliere, cercei, biscuiti, prtajituri, ciocolata de casa, etc), fie online, fie in targuri sau magazine de profil.

Criza economica este inevitabila. Ea poate afecta orase, judete, chiar tari intregi. Dar oare este necesar sa va stresati si sa va pierdeti banii?

Ce-ati zice daca ati putea sa va imbunatatiti situatia financiara, urmand doar cativa pasi simpli:

Daca firma la care lucrati trece printr-o serie de situatii de criza, ganditi-va sa aplicati pentru un job nou, inainte de a vi-l pierde pe actualul. Unii oamenii chiar au norocul de a gasi un alt job, cu acelasi salariu si aceleasi beneficii, chiar inainte de a fi concediati.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.