Masina curata

Lista articolelor despre masina curata pe AflaCum.ro

Articole despre masina curata

Citeste cele mai noi articole despre masina curata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre masina curata, pe AflaCum.ro!

Masina personala e locul unde ar trebui sa te simti ca in a doua ta casa. Asta mai ales daca urci, zilnic, la volan pentru a te deplasa la serviciu. In aceste conditii, nu te mira ca interiorul masinii tale se murdareste destul de repede. Cum rezolvi neplacerea? 1. Fa curatenie mai des; 2. Incearca sa pastrezi ordinea!

Multi romani isi curata masinile folosind diverse solutii nocive, pe care le cumpara din comert. Probabil, nu stiu ca pot face ordine in habitaclu si nu numai cu ajutorul unor substante total inofensive pe care orice om le are in gospodarie. Iata care sunt acestea si cum te ajuta:

1. Parbrizul. Stropeste parbrizul cu putin otet, apoi sterge-l cu servetele de hartie.

1. Lubrifiati centura de siguranta, cu ajutorul unui spray de lustruire pentru bord, daca aceasta tinde sa atarne pe langa scaun si sa se prinda in usa, atunci cand incercati sa o inchideti.

2. Folositi o rola de banda adeziva pe post de suport de cana, pentru a evita momentele neplacute, in care nu aveti unde sa va puneti paharul cu cafea la pachet.

3. Curatati praful din grila de ventilatie, in mod frecvent, cu ajutorul unei periute cu burete, pentru a purifica aerul din masina.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.