Matematica

Lista articolelor despre matematica pe AflaCum.ro

Articole despre matematica

Citeste cele mai noi articole despre matematica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre matematica, pe AflaCum.ro!

Pentru a avea succes la partile mai avansate ale matematicii, e esential ca copilul tau sa memoreze notiunile de baza pana la nivelul unor automatisme, iar acest lucru poate fi obtinut prin indemanare si exercitii repetitive, precum si cateva metode mai creative.

Copiii tai isi vor putea mari eficienta prin exercitii concentrate, acestia putand ajunge mai repede sau mai tarziu la rezultate. Exista pe internet articole cu planse de lucru, tabele si jocuri online. In plus exista  in comert si o selectie variata de jocuri concepute special, carduri, postere, planse etc. care incurajeaza invatarea notiunilor matematicii de baza.

Daca preferi, aceste materiale gata pregatite pot fi cumparate fara a fi nevoit sa-ti bati prea mult capul!

- Afla care sunt notiunile de baza in matematica si cand sunt ele predate. Copilului ii sunt introduse conceptele de baza din matematica, precum numaratul si adunarile, prin folosirea de obiecte reprezentative, in gradinita. In primele doua clase ei vor avea parte de practica extensiva a adunarilor si scaderilor numerelor intregi de o cifra, alaturi de invatarea altor notiuni si deprinderi. In clasa a treia, copilul va invata inmultirile, pe care le vor aprofunda in clasa a patra, cand vor va fi introdusa impartirea.

Daca intampinati probleme la matematica sau luati note mici, nu va ingrijorati, deoarece aceasta materie nu este atat de grea o data ce o intelegeti si cateodata poate fi chiar distractiva.

Daca doriti sa va imbunatatiti performantele la matematica, trebuie doar sa urmati aceste sfaturi simple:

Concentrati-va asupra a ceea ce faceti si nu va lasati distrasi, deoarece puteti gresi cu usurinta sau puteti sari peste un numar. Daca un prieten sau un frate va enerveaza sau face galagie in timp ce incercati sa va terminati tema, mergeti intr-o alta camera. Daca sunteti la scoala si nu puteti schimba incaperea, rugati persoana respective sa faca liniste.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.