Medicamente antivirale

Lista articolelor despre medicamente antivirale pe AflaCum.ro

Articole despre medicamente antivirale

Citeste cele mai noi articole despre medicamente antivirale publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre medicamente antivirale, pe AflaCum.ro!

Indicatii: Stocrin este un medicament antiviral. Acest medicament se utilizeaza impreuna cu alte medicamente antivirale pentru a trata adultii si copiii cu varsta de 3 ani sau mai mare care sunt infectati cu virusul imunodeficientei umane de tipul 1 (HIV-1), un virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei autodobandite (SIDA).

Ce este Stocrin? Stocrin este un medicament care contine substanta activa efavirenz. Acest medicament este disponibil sub forma de capsule de 50 mg (galben inchis si alb), 100 mg (alb) si 200 mg (galben inchis), sub forma de tablete cu aspect de capsula de 300 mg (alb) si 600 mg (galben inchis), sub forma de tablete galbene rotunde (50 mg si 200 mg ), precum si sub forma de solutie orala (30 mg/ml).

Pentru ce se utilizeaza Stocrin? Stocrin este un medicament antiviral. Acest medicament se utilizeaza impreuna cu alte medicamente antivirale pentru a trata adultii si copiii cu varsta de 3 ani sau mai mare care sunt infectati cu virusul imunodeficientei umane de tipul 1 (HIV-1), un virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei autodobandite (SIDA).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.