Medicamente prospect

Lista articolelor despre medicamente prospect pe AflaCum.ro

Articole despre medicamente prospect

Citeste cele mai noi articole despre medicamente prospect publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre medicamente prospect, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Trivizir si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Trizivir este un medicament care contine trei substante active: abacavir (300 mg), lamivudina (150 mg) si zidovudina (300 mg).

Este disponibil sub forma de comprimate de forma unei capsule de culoare albastru-verzui.

Citeste prospectul medicamentului Pergonal 1000, flacon injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Femei: Pergonal si, consecutiv, gonadotrofina chorionica (hCG, Profas) sunt indicate pentru inducerea ovulatiei la pacientele amenoreice sau la femeile anovulatorii cu cicluri regulate sau neregulate.

Barbati: Pergonal, in terapie concomitenta cu Profasi, este indicat pentru stimularea spermatogenezei la barbati cu hipogonadism hipogonadotrop primar sau secundar.

Citeste prospectul medicamentului Miofilin, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Astm esential, dispnee astmatiforma de origini diverse.

Compozitie: Comprimate/capsule, continand 100 mg aminofilina. Fiole continand:

Citeste prospectul medicamentului Locoid 0,1 %, crelo-emulsie topica si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza

Indicatii terapeutice: Tratamentul topic al dermatozelor ce raspund la corticosteroizi, de ex.: eczeme, dermatite si psoriazis. Avand un raport eficienta/ siguranta optim, Locoid poate fi utilizat chiar si in tratamentul leziunilor tegumentare din zone de piele cu grad inalt de penetrabilitate si, de asemenea, la copii.

Compozitie: Locoid unguent, crema, Lipocrema si Crelo contin 1 mg/g 17-butirat de hidrocortizon. Locoid lotiune contine 1mg/ml 17-butirat de hidrocortizon. Baza unguentului este hidrofoba (materie grasa).

Fokusin este folosit în tratarea dificultatilor asociate cu marirea benigna a prostatei, cum ar fi: dificultati de urinare, pierderi urinare, nevoia urgenta de urinare, urinare frecventa pe timpul noptii, precum si în timpul zilei.

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament.

- Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.