Medicmanete, breezhaler

Lista articolelor despre medicmanete si breezhaler pe AflaCum.ro

Articole despre medicmanete si breezhaler

Citeste cele mai noi articole despre medicmanete si breezhaler publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre medicmanete si breezhaler, pe AflaCum.ro!

Onbrez Breezhaler este un medicament care contine substanta activa indacaterol.

Este disponibil sub forma de capsule care contin pulbere de inhalat (150 si 300 micrograme).

Pentru ce se utilizeaza Onbrez Breezhaler?

Seebri Breezhaler se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Seebri Breezhaler. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Seebri Breezhaler.

Ce este Seebri Breezhaler? Seebri Breezhaler este un medicament care contine substanta activa bromura de glicopironiu. Este disponibil sub forma de capsule care contin pulbere de inhalat.

Prospect Estracomb TTS, sistem transdermal: Tratamentul semnelor si simptomelor datorate deficientei estrogenice induse de menopauza la pacientele cu uter intact, profilaxia pierderii accelerate de substanta osoasa in perioada de post-menopauza.

Compozitie: Substante active : estra-1,3,5(10)triene-3,17 beta-diol (Estradiol), 17-hidroxi-19-nor-17alfa-pregn-4-en-20yn-3-ona-acetat (Noretisteron acetat) micronizat. Excipienti: etanol, hidroxipropilceluloza, polietilena tereftalat, etilenvinilacetat-copolimer, parafina, polisobutilen.

Actiune terapeutica: Hormonoterapie estrogenica in postmenopauza.

Oslif Breezhaler este un medicament care contine substanta activa indacaterol.

Este disponibil sub forma de capsule care contin pulbere de inhalat (150 si 300 micrograme).

Pentru ce se utilizeaza Oslif Breezhaler?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.