Metode infrumusetare

Lista articolelor despre metode infrumusetare pe AflaCum.ro

Articole despre metode infrumusetare

Citeste cele mai noi articole despre metode infrumusetare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre metode infrumusetare, pe AflaCum.ro!

Chinezoaicele par a detine secretele tineretii si ale frumusetii, daca ne luam dupa felul in care se mentin.  In tara Soarelui Rasare e dificil sa deosebesti o femeie trecuta de 30 ani de o pustoaica. Astazi, va aratam care sunt comportamentele sociale si traditiile definitorii pentru femeia din China.

1. Chinezoaicele cheltuiesc sume importante pe produse cosmetice: in jur de 300 dolari pe luna. Interesant e faptul ca ele prefer brandurile coreene sau pe cele europene in detrimentul celor autohtone.

2. China este orientata, in mod traditional, spre relatii de lunga durata. Asa ca termenul occidental de sexy e inlocuit, in aceasta zona a lumii, cu frumoasa. Frumusetea se refera, in primul rand, la caracteristicile faciale si, desigur, la pielea alba. Femeile din China fac totul pentru a mentine tenul natural, folosind de la produse de protectie solara pana la masti si produse de albire a tenului. In schimb, produsele de bronzare, pe care femeile europene si nu numai le folosesc sistematic, sunt un dusman pentru chinezoiace.

Se spune ca Fata este averea ta. Poate ca nu esti de acord cu aceasta zicala, dar, cu siguranta, doresti sa ai o piele sanatoasa si luminoasa. Pentru aceasta, pe langa metodele clasice de ingrijire si infrumusetare, exista o terapie simpla si eficienta care are la baza...gheata.

Tot ce ai nevoie pentru crioterapia de acasa e cat mai mult gheata!

1. Ce trebuie sa stii despre terapiile cu gheata

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.