Cum sa te mentii TANARA. 12 obiceuri din China!

Cum sa te mentii TANARA. 12 obiceuri din China!

Chinezoaicele par a detine secretele tineretii si ale frumusetii, daca ne luam dupa felul in care se mentin.  In tara Soarelui Rasare e dificil sa deosebesti o femeie trecuta de 30 ani de o pustoaica. Astazi, va aratam care sunt comportamentele sociale si traditiile definitorii pentru femeia din China.

1. Chinezoaicele cheltuiesc sume importante pe produse cosmetice: in jur de 300 dolari pe luna. Interesant e faptul ca ele prefer brandurile coreene sau pe cele europene in detrimentul celor autohtone.

2. China este orientata, in mod traditional, spre relatii de lunga durata. Asa ca termenul occidental de sexy e inlocuit, in aceasta zona a lumii, cu frumoasa. Frumusetea se refera, in primul rand, la caracteristicile faciale si, desigur, la pielea alba. Femeile din China fac totul pentru a mentine tenul natural, folosind de la produse de protectie solara pana la masti si produse de albire a tenului. In schimb, produsele de bronzare, pe care femeile europene si nu numai le folosesc sistematic, sunt un dusman pentru chinezoiace.

3. In privinta stilului de viata, doamnele din China se afla pe trendul general mondial, care promoveaza mentinerea unui corp cat mai slab, tras prin inel. De fapt, oricine nu e slab in China e considerat dolofan. Spre exemplu, Charlize Theron ar fi catalogata ca plinuta in Tara Soarelui Rasare :)

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice om doreste sa traiasca mult si bine. Secretul longevitatii a fost cautat dintotdeauna, de la oameni...
Dusul zilnic este esential pentru sanatatea corporala. Daca nu te speli la timp, riscurile de imbolnavire sunt...