Migrene

Lista articolelor despre migrene pe AflaCum.ro

Articole despre migrene

Citeste cele mai noi articole despre migrene publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre migrene, pe AflaCum.ro!

Migrenele sunt frecvente in societatea omului modern. Stres, suprasolicitare, griji peste griji, stari de nervozitate si insomnii. Nu te mira, daca te-a luat durerea de cap pe o singura parte, iti vine sa versi si esti apatic. Asta e o migrena si trebuie sa o combati cumva.

Una dintre cele mai bune metode de a scapa de migrene este fitoterapia, adica tratamentul pe baza de plante. Argumente?

- plantele ajuta la vindecarea diferitelor afectiuni din vechi timpuri.

 

 

Citeste prospectul medicamentului Nocertone, comprimate divizabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Advil Ultra este indicat in tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, menstruale, reumatice si musculare, reducerea febrei.

Compozitie si prezentare: Fiecare capsula moale contine 200 mg ibuprofen.

Blister cu 10 capsule ovale , translucide, de culoare verde, continand un lichid limpede.

Calmant Forte, comprimate este recomandat in tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate medie sau severa cu diferite localizari: cefalee, migrene, nevralgii, mialgii, altralgii, algii dentare sau in sfera ORL, dismenoree.

Compozitie: Un comprimat contine paracetamol 400mg, fenobarbital 50 mg, cafeina anhidra 25 mg, fosfat de codeina hemihidrat 20 mg si excipienti: lactoza monohidrat 200 mesh, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu, gelatina.

Grupa farmacoterapeurica: Analgezice si antipiretice, anilide in combinatii.

Cea mai comuna forma de durere de cap este cunoscuta sub numele de “cefalee tensiogena” si este cauzata in special de stres. Hipertensiunea intracraniana, cum i se mai spune, este determinata de cresterea presiunii intracraniene si se manifesta prin migrene, dureri acute de cap si tulburari de vedere si/sau auz. Aceasta afectiune, desi destul de des intalnita, poate conduce la probleme serioase de sanatate, asa ca trebuie tratata inca de la primele simptome.

Iata cateva sfaturi pentru a scapa rapid de aceasta stare:

Cand simtiti ca durerea incepe sa se intaleze, luati o aspirina sau o pastila ce contine ibuprofen. Astfel veti reusi se evitati o migrena mai puternica.

 Intindeti-va un timp intr-o camera intunecata si linistita. Respirati profund si constant, stand cu capul pe o perna si mentinundu-va ochii inchisi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.