Minciuni

Lista articolelor despre minciuni pe AflaCum.ro

Articole despre minciuni

Citeste cele mai noi articole despre minciuni publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre minciuni, pe AflaCum.ro!

Omul cat traieste invata! E o vorba din popor, care se potriveste la scara larga. Din pacate, nu invatam doar lucruri pozitive. Putem stoca si informatii care nu ne ajuta cu nimic sau care sunt false. Iata o lista de stereotipuri care nu au legatura cu realitatea.

1. Nu poti baga degetul mare in nas. Inca se mai crede aceasta glumita. Probabil ca si tu ai verificat acum, zambind complice in momentul cand ai realizat ca poti face asta :) Evident ca poti introduce degetul mare in nas. Nu vedem, insa, de ce ai face-o!

2. Chupa Chups este un brand din SUA. Celebrul brand de acadele nu a fost lansat in State, ci in Sapania(Barcelona), de catre Enric Bernat. Sigla fost creata de Salvador Dali!

Chiar si cand mintim convingator, corpul nostru spune totul. Acest fenomen se intampla, de obicei, deoarece limbajul corporal este ignorat de catre un mincinos. Psihologii considera ca pentru a detecta mai usor o minciuna trebuie sa urmaresti cu atentie limbajul corpului.

Unii oameni sunt mai mincinosi ca altii si nu exista niciun element universal prin intermediul caruia sa se poata dovedi cu o siguranta absoluta ca o persoana minte. Exista, din fericire, anumite semne carora trebuie sa le acorzi atentie. Iti vei da seama mai usor daca ai in preajma un mincinos. Iata ce trebuie sa faci:

1. Urmareste pauzele. Vorbim despre unul dintre cele mai frecvente indicii vocale ce deconspira un mincinos. Daca o persoana face pauze lungi sau are multe pauze in timp ce vorbeste, cel mai probabil minte. De ce foloseste aceste pauze? Pentru a se gandi cum sa prepare minciuna. De asemenea, fii atent/a la ticuri verbale de genul ah, uhh, vreau sa spun, stii ce zic? Si ele sunt folosite frecvent de mincinosi.

O relatie sanatoasa este bazata pe 5 elemente esentiale: iubire, respect, sinceritate, viata sexuala activa si comunicare. Atunci cand unul dintre aceste aspecte, scade in intensitate sau , mai rau, dispare, relatia e pe cale sa se destrame.

Sinceritatea este o caracteristica fara de care relatia nu poate fi durabila. In cadrul cuplului, minciuna are poate cele mai scurte picioare. Cu toate astea, exista momente cand esti nevoita(ne vom referi strict la femei) sa minti pentru a-ti proteja partenerul si relatia. Iata cateva minciuni pe care aproape orice femeie le-a folosit macar o data in viata in relatia cu iubitul(sotul):

1. Marimea e normala/ A ta e cea mai mare/ Esti cel mai bun. Trei minciunele pe care reprezentantele sexului frumos le spun atunci cand simt nevoia sa isi motiveze partenerii, sa le hraneasca orgoliul masculin. Ai grija, daca spui ceva de genul, trebuie sa te comporti, in timpul actului, pe masura. Apatia dupa o asemenea declaratie ii va da de inteles iubitului ca l-ai mintit...frumos.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.