Mobila

Lista articolelor despre mobila pe AflaCum.ro

Articole despre mobila

Citeste cele mai noi articole despre mobila publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mobila, pe AflaCum.ro!

Mobila noua poate trasforma in totalitate aspectul unei incaperi. Insa nu este intotdeauna usor sa cumparati mobila de calitate. Iata ce trebuie sa aveti in vedere:

Alegerea mobilei potrivite

In primul rand trebuie sa masurati spatiul unde doriti sa amplasati mobila.

Exista mai multe optiuni de finisare a mobilierului din lemn.

Cei mai multi oameni stiu ca pentru a obtine un finisaj de durata al mobilierului, piesa ar trebui grunduita cu un grund de protectie, cum ar fi poliuretanul. Dar pentru un plus de aspect durabil si frumos, poti face un pas suplimentar in tratarea mobilei din lemn folosind ceara. Aplicarea unui strat de ceara pe mobila va preveni stratul de finisaj atent aplicat impotriva zgarieturilor si petelor, si poate da chiar un aspect lucios lemnului. A invata cum sa aplici ceara de mobilier necesita doar cateva instrumente simple si un pic de timp.

Iata pasii de urmat:

Grunduieste lemnul mobilierului inainte de toate. Ceara nu este o solutie buna de folosit ca finisare propriu zisa ci mai degraba ca un strat protector suplimentar peste un finisaj existent. Asigura-te ca lemnul mobilierului are un strat de finisare cum ar fi poliuretan, vernis, lac sau selac.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.