Mucolitic

Lista articolelor despre mucolitic pe AflaCum.ro

Articole despre mucolitic

Citeste cele mai noi articole despre mucolitic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mucolitic, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Tussefar, mucolitic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Bronsite, traheobronsite, bronsite astmatiforme acute si cronice. Afectiuni bronhopulmonare postoperatorii.

Compozitie: Sirop pentru adulti: 1 lingurita (5 ml) contine Ambroxol clorhidrat 30 mg. Sirop pentru copii: 1 lingurita (5 ml) contine Ambroxol clorhidrat 15 mg.

Citeste prospectul medicamentului Karbocistein, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Afectiuni ale cailor respiratorii insotite de secretie cu vasco-zitate ridicata.

Prezentare farmaceutica: Capsule continand carbocisteina 375 mg (cutie cu 32 buc.).

Indicatii, mod de administrare: In bronsite cronice obstructive, astmatiforme, emfizematoase, bronsiectazii, mucoviscidoza: se administreaza in aerosoli, cate 1-2 fiole (10-20 ml) de 1-4 ori/zi, dupa nevoie.

Pentru ingrijirea intensiva, in cadrul anesteziei si reanimarii, se fac instilatii pe sonda endotraheala, cate 1-2 ml diluati in aceeasi cantitate de apa distilata sau solutie salina izotona si administrati la intervale de 1 ora, pana la fluidificarea si eliminarea secretiilor. in sinuzita maxilara, instilatii intrasinuzale cu 2-3 ml din solutia nediluata.

Prezentare farmaceutica: Fiole cu 10 ml solutie pentru aerosoli sau instilatii, continand mesna 600 mg (cutie cu 6 buc.).

Indicatii prospect: Ambolar este folosit in tratamentul afectiunilor acute si cronice ale tractului respirator asociate cu mucus vascos.

Este indicat si in cazul bronsitelor cronice grave, bronsitelor astmatiforme si astmului bronic. De asemenea in tratamentul pre- si postoperator pentru eliminarea secretiilor mucoase excesive.

Ambolar contine ambroxol, un agent mucolitic. Expectorarea mucusului este facilitata, iar respiratia pacientului considerabil imbunatatita. Ambolar normalizeaza secretia mucusului. Reduce frecventa tusei si scade volumul sputei. Astfel este restabilita functia protectoare a secretiei normale la suprafata mucoasei respiratorii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.