Mucus

Lista articolelor despre mucus pe AflaCum.ro

Articole despre mucus

Citeste cele mai noi articole despre mucus publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mucus, pe AflaCum.ro!

Indicatii: Tratamentul mucolitic in bolile bronhopulmonare acute si cronice care sunt insotite de tulburari ale secretiei si eliminarii mucusului.

Compozitie: un comprimat contine clorhidrat de ambroxol 30 mg. Excipienti: lactoza monohidrat 40 mg (vezi pct. 4.4 si 6.1) Pentru lista tuturor excipientilor.

Indicatii terapeutice: Tratamentul mucolitic in bolile bronhopulmonare acute si cronice care sunt insotite de tulburari ale secretiei si eliminarii mucusului.

Fluimucil contine ca pricipiu activ N-acetilcistenia. El fluidifica si dizolva secretiile dense din caile respiratorii si favorizeaza eliminarea lor.

Ce este Fluimucilul si cand este utilizat ? Mucusul care acopera epiteliul aparatului respirator joaca un rol important in apararea organismului impotriva agentilor nocivi continuti in aer, cum sunt bacteriile, praful si impuritatile chimice. Acesti agenti adera de mucoasa, unde sunt inactivati si apoi eliminati prin expectorare.

Cu ocazia infectiilor respiratorii si la iritarea cronica datorata substantelor nocive, creste producerea de mucus. Daca acesta devine foarte dens si vascos, ventilatia pulmonara se face cu greutate. Rezulta tulburari respiratorii. Cu ajutorul Fluimucilului care dizolva mucusul, secretiile dense se fluidifica si pot fi mai usor expectorate, diminuand astfel riscul infectiilor. Odata caile respiratorii liberate, tusea se calmeaza si respiratia este usurata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.