Flavamed, comprimate 30 mg comprimate

Indicatii: Tratamentul mucolitic in bolile bronhopulmonare acute si cronice care sunt insotite de tulburari ale secretiei si eliminarii mucusului.

Compozitie: un comprimat contine clorhidrat de ambroxol 30 mg. Excipienti: lactoza monohidrat 40 mg (vezi pct. 4.4 si 6.1) Pentru lista tuturor excipientilor.

Indicatii terapeutice: Tratamentul mucolitic in bolile bronhopulmonare acute si cronice care sunt insotite de tulburari ale secretiei si eliminarii mucusului.

Doze si mod de administrare: Cu exceptia cazului in care este prescris altfel, sunt recomandate urmatoarele doze de Flavamed Comprimate:

Copii cu varsta mai mica de 6 ani: Flavamed Comprimate este contraindicat la copii cu varsta sub 6 ani.

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani: ca regula generala, `/2 comprimat Flavamed Comprimate se administreaza de 2-3 ori pe zi (echivalent cu 15 mg clorhidrat de ambroxol de 2-3 ori pe zi).

Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani: ca regula generala, se administreaza un comprimat Flavamed Comprimate de 3 ori pe zi in primele 2-3 zile (echivalent cu 30 mg clorhidrat de ambroxol de 3 ori pe zi); ulterior, se administreaza 1 comprimat Flavamed Comprimate de doua ori pe zi (echivalent a 30 mg clorhidrat de ambroxol de doua ori pe zi).

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Indicatii: Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la...
De fiecare data cand apare in organism o senzatie de disconfort, majoritatea oamenilor se reped la medicamente,...
Fluimucil contine ca pricipiu activ N-acetilcistenia. El fluidifica si dizolva secretiile dense din caile respiratorii si favorizeaza...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare