Muste

Lista articolelor despre muste pe AflaCum.ro

Articole despre muste

Citeste cele mai noi articole despre muste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre muste, pe AflaCum.ro!

Mustele sunt peste tot unde exista oameni. Se crede ca aceste insecte inaripate isi au originea in Asia, dar, in prezent, traiesc oriunde se afla oamenii, cu exceptia Antarcticii si a catorva insule. Mustele au traversat oceane, urmand oameni. Singure n-ajung nicaieri. In salbaticie si deserturi, unde nu exista oameni, nu vei gasi nicio musca.

De ce isi freaca piciorusele? Nu e nimic atat de complicat. Mustele isi freaca membrele pentru a le curata. Orice musca are par pe tot corpul. Firele de par de pe membre servesc drept detectoare pentru zbor, pentru gasirea hranei si orice tine de zborul insectei. De aceea, musca isi mentine tot timpul membrele curate, frecandu-le aproape fara incetare. Membrele au, insa, un alt rol esential pentru muste: sunt precum papilele gustative la om. Membrele au receptori gustativi. Practic, atunci cand o musca aterizeaza pe mancare, picioarele se infrupta deja din acel aliment.

Cum se hranesc? Aceste insecte nu pot mesteca, asa ca trebuie sa isi bea hrana. Daca mancarea colectata este solida, musca are un ritual special pentru a o transforma in ceva comestibil. Ea regurgiteaza sucuri digestive pe hrana viitoare. Acele sucuri dscompun hrana in mici fragmente ce pot fi baute. 

Exista numeroase metode de combatere a mustelor care invadeaza casa si imprejurimile acesteia. Una dintre cele mai populare si eficiente este cea pe baza de cuisoare. Iata cat de simplu este sa scapi de muste!

Cum sa scapi de muste cu ajutorul cuisoarelor. Ai nevoie de:

- un mar copt si dulce(nu conteaza ce soi este);

Caldura s-a instalat! E paradis si pentru sacaitoarele muste! Oricat ai fi de vigilent, tot o sa-ti patrunda in casa, bazaind cand ti-e lumea mai draga! Mai mult, pot ajunge la alimente si le pot infecta! Daca vei consuma o astfel de mancare, risti sa te imbolnavesti. Asa ca trebuie sa faci la un fel si sa scapi de ele.

Astazi, iti prezentam cateva metode de a scapa de muste fara sa folosesti substante toxice pentru organismul uman.

1. SPRAY NATURAL

Vine caldura, apar si sacaitoarele muste! Oricat ai fi de vigilent, tot o sa-ti patrunda in casa, bazaind cand ti-e lumea mai draga! Sa tot stai sa le vanezi cu paleta e enervant, iar sa folosesti spray-ul e cam toxic.

Asa ca poti incerca aceasta metoda simpla si fara efecte negative asupra sanatatii.

Ai nevoie de:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.