Netflix abonament

Lista articolelor despre netflix abonament pe AflaCum.ro

Articole despre netflix abonament

Citeste cele mai noi articole despre netflix abonament publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre netflix abonament, pe AflaCum.ro!

Netflix a schimbat politica de utilizare a conturilor in Romania! Ce presupune modificarea? De pe un singur cont se pot urmari filmele si serialele Netflix DOAR de la o singura adresa/locuinta. Altfel spus, asa-numitele abonamente la comun nu vor mai fi posibile decat cu o plata suplimentara!

Netflix. Ce s-a schimbat? Pana pe 24 mai 2023, un cont de Netlfix putea fi urmarit de pe mai multe IP-uri(adrese). De exemplu, pentru un abonament premium de 11,99 euro/luna, puteai urmari 4 dispozitive in mod simultan, fara a conta de unde sunt lansate acestea. Mai exact, numarul de dispozitive de urmarit in simultaneitate a ramasa acelasi, de 4, insa acestea nu mai pot fi urmarite decat din interiorul unei singure locuinte!

Netflix. Actualizare cu privire la folosirea la comun a contului cu alte locuinte. Fiecare abonat Netlfix din Romania a primit un mail in care este informat urmatoarele:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.