Obiceiuri gresite, obiceiuri eronate

Lista articolelor despre obiceiuri gresite si obiceiuri eronate pe AflaCum.ro

Articole despre obiceiuri gresite si obiceiuri eronate

Citeste cele mai noi articole despre obiceiuri gresite si obiceiuri eronate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre obiceiuri gresite si obiceiuri eronate, pe AflaCum.ro!

Obiceiurile fac parte din zestrea unui popor. Fara ele, identitatea unui neam are de suferit pe termen lung. Nu toate, insa, au efectul scontat. Mai mult, unele sunt chiar periculoase. Astazi, o sa vorbim despre acele obiceiuri legate de organismul uman, care au devenit mituri.

1. Cu cat esti mai slab(subtire), cu atat esti mai sanatos. Fals! Stilul de viata este esential. Un om poate fi mai grasut, dar fara probleme de sanatate, iar altul poate fi tras prin inel, insa suferind.

2. Alcoolul distruge neuronii. Consumul in exces poate deteriora orice parte a organismului uman, insa nu e responsabil direct cu distrugerea celulelor craniene. Alcoolul doar inhiba anumiti centrui nervosi, incetininad activitatea creierului.

Obiceiurile cotidiene de alimentatie si de ingrijire a corpului sunt parte din viata omului modern. Unele dintre ele sunt imperios necesare. Vorbim despre spalatul fructelor inainte de a fi consumate sau de exercitiile fizice. Alte obiceiuri , insa, nu sunt deloc atat de eficiente pe cat credem multi dintre noi. Despre acestea din urma, vom scrie, astazi.

7 obiceiuri gresite pe care multi oameni le considera utile:

Administrarea de multivitamine. Consumul de multivitamine nu reduce riscul de a dezvolta anumite boli si nu are niciun efect asupra memoriei tale. Mai multi oameni de stiinta din SUA au ajuns la aceasta concluzie, dupa ce au efectuat o serie de teste clinice la care au participat peste 450 000 oameni. Rezultatele altor cercetari indica faptul ca administrarea de multivitamine poate avea chiar efecte negative asupra sanatatii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.