Online

Lista articolelor despre online pe AflaCum.ro

Articole despre online

Citeste cele mai noi articole despre online publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre online, pe AflaCum.ro!

Hackerii pregatesc atacuri de proportii in 2018! Cel putin asta ne transmit specialistii in securitate cibernetica. Zonele cele mai amenintate vor fi, ca de obicei, cea financiara, cea medicala, dar si cea auto!

Cazurile de software legitim infectat de grupuri care vizeaza profiluri mai ample de victime si localizari geografice vor fi printre preferatele hackerilor. Atacurile de acest gen au avantajul de a fi foarte greu de detectat si de rezolvat.

Care sunt cele mai mari amenintari online pentru 2018:

Esti la serviciu si se intampla sa ai timpi morti pe care vrei sa-i depasesti intrand putin pe Facebook? N-o faci, de teama ca te vede seful stand pe net? Esti online in timpul liber, dar nu vrei sa fii deranjat? Acum, aceste situatii nu mai reprezinta o problema. Poti ramane online, desi cei din lista ta de prieteni nu te vor vedea activ.

Ce trebuie sa faci daca ai un smartphone:

- deschide aplicatia Facebook Messenger pe telefon si acceseaza din coltul din dreapta jos sectiunea People.

Skype este un software gratuit, care permite utilizatorilor sa efectueze convorbiri telefonice cu video prin Internet, utilizand tehnici din familia Voice over IP (VoIP). De asemenea, programul permite comunicarea in scris, prin mesaje. Apelurile spre alti utilizatori Skype sunt gratuite, indiferent de de unde se vorbeste(oras, tara). Practic, poti suna pe oricine in lume gratuit. Utilizatorul nu trebuie decat sa aiba programul Skype instalat pe calculator.

Iata ce trebuie sa faci pentru a putea utiliza programul Skype:

1. Cumpara o pereche casti si un microfon pentru convorbiri.

Daca doriti sa va casatoriti si nu dispuneti de un buget prea mare, puteti face economii achizitionand o rochie de mireasa online.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Alegeti modelul de rochie preferat, cautand poze online sau in reviste de specialitate.

Profilele personale, mai ales cele online, sunt un mod excelent de va prezenta intr-un mod interesant.

Telul e acela de a face un rezumat la vietii personale, pentru ca cei care il citesc sa fie intrigati si sa-si doreasca sa afle mai multe detalii.

Daca va creati un profil personal, pentru a va cauta un loc de munca, o relatie sau ca forma de publicitate a unui business, exista o serie de pasi de baza, care trebuie urmati:

Daca esti curios, ai nevoie sau vrei sa afli care este viteza internetului tau, dar din pacate, nu stii cum sa faci acest lucru, nu-ti face griji! Citeste metodele urmatoare si afla cum poti sa vezi care este viteza internetului la care este conectat calculatorul tau.

Atentie! Inainte de toate, asigura-te ca pc-ul tau este conectat la internet.

Pentru Windows:  Start -> Control Panel -> Network and Internet -> Network and Sharing Center.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.