Optiral 300, raze x

Lista articolelor despre optiral 300 si raze x pe AflaCum.ro

Articole despre optiral 300 si raze x

Citeste cele mai noi articole despre optiral 300 si raze x publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre optiral 300 si raze x, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Optiray 300 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Optiray 300 este o substanta non-ionica de contrast pentru raze X, indicata a se utiliza in angiografii cerebrale, periferice, si viscerale, inclusiv angiografia digitala intravenoasa

Ioversol 64%, 300 mg/mL iod elementar

OPTIRAY 350 este o substanta non-ionica de contrast pentru raze X, indicata a se utiliza in angiografii in tot sistemul cardiovascular.

Ioversol 74%, 350 mg/mL iod elementar

Descriere

Citeste prospectul medicamentului Omnipaque, solutie injectabila  mediu de contrast pentru razele X si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Mediu de contrast pentru razele X, utilizat la adulti si copii, pentru cardioangiografie, arteriografie, urografie, flebografie si computer tomografie; mielografie lombara, toracica, cervicala si CT cisternelor bazale, precedata de injectare subarahnoidiana; artrografie, pancreatografie endoscopica retrograda (PER), colangiopancreatografie endoscopica retrograda (CPER), herniografie, histerosalpingografie, sialografie, examinari ale tractului gastrointestinal.

Compozitie calitativa si cantitativa:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.