Ovitrelle, solutie injectabila

Lista articolelor despre ovitrelle si solutie injectabila pe AflaCum.ro

Articole despre ovitrelle si solutie injectabila

Citeste cele mai noi articole despre ovitrelle si solutie injectabila publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ovitrelle si solutie injectabila, pe AflaCum.ro!

Ovitrelle este o solutie injectabila. Acest medicamnet se administreaza pentru a elibera ovule (ovulatia), dupa alte medicamente folosite pentru a dezvolta foliculii.

Substanta activa este gonadotrofina corionica alfa. Fiecare seringa pre-umpluta (0,5 ml) contine 250 micrograme (echivalent cu 6500 UI).

Excipientii sunt: poloxamer 188, manitol, L - metionina, acid ortofosforic, hidroxid de sodiu, apa pentru preparate injectabile.

Citeste prospectul medicamentului Xantinol nicotinat, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tulburari circulatorii periferice: endangeita obliteranta, claudicatie intermitenta, boala Raynaud, angiopatie diabetica, tromboze, embolii, ulcer varicos, degeraturi; ateroscleroza cerebrala, sechele postictus; tulburari circulatorii ale retinei si urechii interne; cardiopatii ischemice, sechele postinfarct de miocard.

Forma de prezentare: solutie injectabila

Citeste prospectul medicamentului Visipaque, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Informatii clinice: Mediu de contrast pentru examinari radiologice ale adultului: cardioangiografii, angiografie cerebrala (conventionala sau i.a.DSA), angiografie periferica (conventionala sau i.a.DSA), angiografie abdominala (i.a.DSA), urografie, flebografie, examinare CT cu contrast.

Forma de prezentare: solutie injectabila

Citeste prospectul medicamentului Votrex, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Actiune terapeutica: Antireumatic, antiinflamator, analgezic.

Compozitie:

Citeste prospectul medicamentului Typhim VI, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Prevenirea febrei tifoide la adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 2 ani, in special la persoanele care calatoresc in zone endemice, persoane care migreaza, personal medical si personal militar.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului Tenormin, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hipertensiune; angina pectorala; aritmii cardiace; infarct de miocard; administrarea precoce si tardiva.Dozare si administrare: Adulti: Hipertensiune. Majoritatea pacientilor raspund la o doza zilnica de 50-100 mg oral, administrata in priza unica. Efectul va fi complet dupa una sau doua saptamani. O scadere suplimentara a presiunii sanguine poate fi obtinuta prin asocierea Tenormin cu alti agenti antihipertensivi. Angina.

Forma de prezentare: Tenormin comprimate se prezinta sub forma de comprimate filmate, rotunde, biconvexe, continand 50 sau 100 mg atenolol Ph Eur. Tenormin solutie injectabila se prezinta sub forma de solutie apoasa, izotonica, tamponata cu citrati, continand 5 mg atenolol Ph Eur in 10 ml.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Polidin, suspensie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii...
Citeste prospectul medicamentului Twinrix Pediatric, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Pedea, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Pedea...
Citeste prospectul medicamentului Sulfat de atrophia Zentiva 1 mg/ml, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat...
Citeste prospectul medicamentului Sinfosfamida, liofilizat pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Omniscan, solutie injectabila 0,5 mmol/ml si afla pentru ce este indicat si cum se...