Parbriz

Lista articolelor despre parbriz pe AflaCum.ro

Articole despre parbriz

Citeste cele mai noi articole despre parbriz publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre parbriz, pe AflaCum.ro!

Stergatoarele de parbriz trebuie inlocuite atunci cand se deterioreaza, daca scartaie sau daca nu mai functioneaza in mod corespunzator.

Iata cum se aleg acestea:

Analizati daca trebuie schimbate in intregime sau doar anumite parti. Stergatoarele de parbriz sunt compuse din 3 parti principale:
1. Bratul metalic
2. Scheletul metalic
3. Lamela de cauciuc

Folia pentru parbriz se deterioreaza in timp, schimbandu-si culoarea sau formand mici bule de aer, caz in care trebuie indepartata, lucru care nu este deloc usor. Iata 5 metode de indepartare a foliei pentru parbriz:

1. Soare + amoniac

Trebuie sa aplicati aceasta metoda intr-o zi insorita, deoarece in caz contrar nu va avea efect.

Taiati 2 saci negri de gunoi. Pulverizati apa cu sapun pe exteriorul parbrizului, acoperiti-l cu unul dintre saci si neteziti-l.

Protejati toate suprafetele interioare, din apropierea parbrizului ( boxele, tapiteria, etc)cu o prelata sipurtati o masca, pentru a va proteja de emisiile de amoniac. Pulverizati apoi o solutie pe baza de amoniac pe parbriz.

In sezonul rece este foarte important sa curatati gheata de pe parbrizul masinii pentru a avea o buna vizibilitate in trafic, evitand astfel posibilele evenimente.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Folositi solutii lichide
Pulverizati o solutie din apa cu sare pe masina. Aceasta va dizolva gheata printr-o reactie chimica.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.