5 metode de indepartare a foliei pentru parbriz

5 metode de indepartare a foliei pentru parbriz

Folia pentru parbriz se deterioreaza in timp, schimbandu-si culoarea sau formand mici bule de aer, caz in care trebuie indepartata, lucru care nu este deloc usor. Iata 5 metode de indepartare a foliei pentru parbriz:

1. Soare + amoniac

Trebuie sa aplicati aceasta metoda intr-o zi insorita, deoarece in caz contrar nu va avea efect.

Taiati 2 saci negri de gunoi. Pulverizati apa cu sapun pe exteriorul parbrizului, acoperiti-l cu unul dintre saci si neteziti-l.

Protejati toate suprafetele interioare, din apropierea parbrizului ( boxele, tapiteria, etc)cu o prelata sipurtati o masca, pentru a va proteja de emisiile de amoniac. Pulverizati apoi o solutie pe baza de amoniac pe parbriz.

Cat amoniacul este inca umed, aplicati al doilea sac de gunoi taiat, pe interiorul parbrizului, pentru a-l mentine umed. In contact cu soarele, sacii de gunoi vor absorbi caldura, ajutand folia sa se dezlipeasca intr-o bucata, de pe parbriz.

Dezlipiti folia de pe parbriz, cu ajutorul unghiilor sau a unei lame, incepand din colt si incercati s-o dezlipiti intr-o bucata. Aveti grija sa nu taiati liniile de dezaburire.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Stergatoarele de parbriz trebuie inlocuite atunci cand se deterioreaza, daca scartaie sau daca nu mai functioneaza in...
In sezonul rece este foarte important sa curatati gheata de pe parbrizul masinii pentru a avea o...
Folia cu bule este adesea folosita pentru a izola ferestrele cu efect de sera in timpul iernii,...