Parkinson

Lista articolelor despre parkinson pe AflaCum.ro

Articole despre parkinson

Citeste cele mai noi articole despre parkinson publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre parkinson, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Stalevo si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Stalevo se utilizeaza pentru tratarea pacientilor cu boala Parkinson.

Ce este Stalevo?

Citeste prospectul medicamentului Madopar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Madopar este indicat in tratamentul tuturor formelor de Parkinson, cu exceptia celui indus medicamentos. Madopar HBS este indicat la pacientii care prezinta fluctuatii de orice tip privind raspunsul la tratament,

in special la cei cu fluctuatii ale concentratiilor plasmatice (de exemplu, "diskinezia varfului de doza" si "sfarsitul deteriorarii dozei"), ca si pentru un mai bun control al simptomelor nocturne. Este necesara acumularea de noi date pentru a determina daca inceperea terapiei cu levodopa prin Madopar HBS, la pacientii noi, cu Parkinson, are, de asemenea, avantaje.

Citeste prospectul medicamentului Jumex, comprimate 5 mg , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Baza patologica a bolii Parkinson este reducerea numarului neuronilor dopaminergici din substanta nigrostriata. Ca inhibitor al MAOB, Jumex creste nivelul dopaminei si administrat in combinatie cu levodopa, asigura o concentratie crescuta de dopamina, in regiunea nigrostriata.

Potenteaza efectele levodopa, permitand reducerea dozei de levodopa administrata; scurteaza latenta si prelungeste durata de actiune a levodopa; deoarece nu inhiba metabolismul altor monoamine, administrarea sa nu implica riscul unor reactii hipertensive (asa-numitul "cheese"-efect). Boala Alzheimer si dementa de tip Alzheimer a varstnicilor (SDAT): sunt procese idiopatice degenerative, in care joaca un rol important atit scaderea activitatii sistemului colinergic, cat si cresterea activitatii sistemelor MAO corticale si subcorticale. Tot mai multe argumente sprijina ipoteza ca sistemul catecolaminergic joaca un rol fundamental in reglarea proceselor cognitive.

Citeste prospectul medicamentului  Azilect si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Azilect este un medicament care contine substanta activa rasagilina. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare alba (1 mg).

Pentru ce se utilizeaza Azilect?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.