Parola

Lista articolelor despre parola pe AflaCum.ro

Articole despre parola

Citeste cele mai noi articole despre parola publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre parola, pe AflaCum.ro!

Daca vrei sa spargi o parola, trebuie sa stii ca nu exista o metoda sigura pentru o astfel de actiune. In schimb, exista anumite tipare cu ajutorul carora e posibil sa reusesti.

Incearca parolele comune, cele mai utilizate. La sfarsit de an, sunt publicate liste intregi cu cele mai comune 25 parole. Desi nu ar trebui folosite combinatii usor de ghicit, multi oameni le utilizeaza. Iata o lista de parole folosite de multe persoane:

- password;

Iata cum puteti face vizibile parolele anumitor site-uri in Safari pentru Mac OS X, pentru un acces rapid si comod:

Din aplicatia Safari accesati meniul “Safari” si alegeti “Preferences”.

Alegeti fila “Passwords”.

Daca vi s-a intamplat vreodata sa vi se sparga contul de e-mail sau de pe diferite retele de socializare, inseamna ca stiti cat de frustrant poate fi acest lucru.

Iata cum puteti alege o parola greu de ghicit:

Setati o parola la intamplare, cum ar fi 6627girafa72, 369soare963, imiplaceciocolata2449 sau bff4evr3474. Cand va schimbati parola aveti grija sa nu aiba legatura cu datele personale, cum ar fi numarul de telefon, anul sau data nasterii, etc.

Setarea unei parole pe un computer cu sistem de operare Windows reprezinta un procedeu rapid si usor, care permite securizarea sporita a fisierelor din acel computer.

Iata cum poate fi setata o parola in Windows 7, Vista si XP:

Dati click dreapta pe My Computer si selectati Manage.

Daca vreti sa stergeti un cont de Instagram si nu stiti cum sa procedati, urmati pasii de mai jos, iar acesta va deveni istorie.

Accesarea contului online.

Salvati-va pozele. Daca doriti sa va stergeti contul Instagram, trebuie sa stiti ca toate pozele si clipurile video de pe acesta vor fi sterse o data cu el. Asadar, faceti o copie a acestora, pentru a nu le pierde.
Vizitati pagina de pornire Instagram. Nu puteti sa va stergeti contul de pe telefon, asadar trebuie sa faceti acest lucru de pe un computer, accesand site-ul instagram.com, cu ajutorul browserului preferat.