Partener

Lista articolelor despre partener pe AflaCum.ro

Articole despre partener

Citeste cele mai noi articole despre partener publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre partener, pe AflaCum.ro!

Cel mai important lucru intr-o relatie este sinceritatea. Iata cum puteti fi sinceri cu persoana iubita:

In primul rand trebuie sa constientizati ca omisiunea si minciuna sunt sinonime. Asadar pentru ca relatia cu persoana iubita sa mearga trebuie sa stiti ca e gresit sa o mintiti.

Ganditi-va la ce simte persoana iubita, insa spuneti-i intotdeauna adevarul chiar daca va suferi sau veti avea de suferit. Va veti simti mai bine daca ii veti spune adevarul, deoarece puteti gasi solutii impreuna.

Daca uneori vi se pare ca partenerul de viata nu va asculta atunci cand doriti sa purtati o conversatie sau ca nu este perceptibil la nevoile voastre, atunci este cazul sa schimbati modul de abordare, incercand urmatoarele metode:

- Ganditi inainte sa spuneti ceva si folositi un ton adecvat.  

- Incercati sa vorbiti cu sotul, cand este odihnit si se poate concentra la ceea ce spuneti. Este inutil sa purtati o conversatie importanta atunci cand este prea obosit si nu poate fi atent.

Comunicarea e fundamentala in orice relatie.

Este si cel mai intalnit motiv pentru care se despart cuplurile. Totusi, comunicarea e un aspect dificil care necesita multa munca pentru a fi eficient.

Urmeaza acesti pasi pentru a putea comunica intr-o relatie.

Imaginea sotului care bea bere, stand pe canapea si uitandu-se la televizor, in timp ce sotia deretica prin casa a devenit comuna. Totusi, printr-un plan bine pus la punct si barbatii pot fi convinsi sa se ocupe de treburile casei.

Iata cateva sfaturi prin care sa va determinati partenerul sa va ajute:

Faceti o lista cu tot ce e de facut in casa (de la curatenie si cumparaturi pana la dus si adus copii de la scoala).

Ordonati sarcinile in functie de gradul de dificultate: usoare, moderate, grele.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.